tamamdır akşama gelirim :D
Printable View
tamamdır akşama gelirim :D
Wallahi kayboldum.ama.oteki bomba kurma yerine gidiyodum kapidan sola.ciktim iki kisi oldunbizdrn bende dedim oteki tarafa gideyim en iyi ama bulamadim hehehehehehe bildiin kayboldum yani megerse bizim adam.orda tek basina bekliyomus ne bilem ben haci mikrofon sart yaa ordan bagriyorlar nereye duye zaman az kalmis yazamiyorumda ben nabimm yani su.microfon isini cozmem lazimm
hahahahahahaa
mikrofonu olmayan taktiklerden yararlanamıyormu şimdi :D
teşekkür ederim abi seninde olduğun tüm oyunlarda çok eğleniyorum allah razı olsun dün moralim çok bozuktu sayende hep kahka attım sağol abi :D cem abı gör gör geçen beni karşı takıma kakalamaya çalışıyodun bak :hahaha:
evet maç esnasında mikrofon olmazsa taktiklerden pek yararlanılamıyo çünkü yazamıyosunuz yoksa karşı taraf okuyo bomba bende nereye gidim veya siz oyalayın ben kaçim gibide yardımda isteyemiyosunuz sadece taktikleri yapmak zorunda kalıyosunuz :D
Bu akşam mişın kompleyt var mı acaba :)
alakası yok mert kımse farkında degıl sanırım,maçlarda adminlerin hepsi isim degısıyo yanı karsı takımda okumak gıbı bı durum soz konusu degıl : ) Ayrıca övünmek gibi olmasın taktik iyi olduktan sonra,insanlar kavrayınca olayı 1kere verilmesi yetiyo zaten :D ama tabi ki her zaman bi B planı var o ayrı :D :hehe:
heraksam cs oynuyoruz illaki ama kalabalıklık durumuna göre ya da keyf'i oylama sonucundan yola çıkarak atıyoruz maçı eğer guzle kalabalık olursa(ki yarın pazar:D) dun sabah saatlerıne kadar min10kişiydik:D
Bi mokrofon buldum ayarını yapıcam şimdi, konuşmaları hangi programla yapıyosunuz, oyundanmı? :D
hadi o zaman yavaştan
daha erken yaw gözler kör olcak :D