train maçı harikaydı mapıda baya kişi öğrendi bu sayede. Trainde maç atarız artık :D
Printable View
train maçı harikaydı mapıda baya kişi öğrendi bu sayede. Trainde maç atarız artık :D
trainde maç yapmadığımız hata ben kolay map zaten 1-2 oynamada öğreniliyo acayip zevk aldım bende trainden özellikle ilk başta bıcak yapıcaz diyip gelip etrafımda dolanırken görkemin ağzına sokmam bıçağı benim için oyun orda bitmişti gülmekten :D
bende dun zar zor gırdım bı arkadas rety attı heralde zınk dıye girdim refresh tusuna basıp duruyodum :D
Serverin Suresi ne zaman bitiyor
map bilinmese de zaten maçta tek gezilmiyor toplu hareket ediyoruz sorun olmuyor ben alper abiyi takip ederek oynadım dün train de :D
Train efsanedir.. ilk yada ikinci map train olsa daha asılır insanlar maça..
Csde yurtiçi yurtdışı clan macları train ve nuke de yapılıyordu eskiden. Nuke neden beğenilmiyor onuda anlamıyorum zaten :D
Birde şu var takım 2 kişi adam alışirken ben t-ct olmak istiyorum denmemeli.
Train mac mapidir efsane maptir maclari orda yapalim
cbble sıkmaya başladı zaten, bi süre ara ilk maçları orada çevirmeyelim derim ben de :)
train e biraz daha alışmam lazım..
Kaç kere dedim train açak dıye ipleyen olmamıştı sonunda anladı insanlar beni :D
Aksama var mi simdi biseyler gelebilirim ? Nuke train vs akarim.
Valla bizim gibi plansızlar takılırız heralde Melih :)
Akşama bende akarım oyuna bu arada cbble yerine değilde dust yerine train yapsak daha iyi olur artık dustu özlemek istiyorum :D
ilk maç train olsun diyorum ben sonra cbble atalım :D
keşke bende evde olsamda cs gelsem :D
Bugun kimse gelmez :)
6vs6 - 7vs7 olalım yeter tam maçlık olur zevk alırız daha fazla
Yok artık bu gece de oynamayın .) ben yokum şahsen
Evde olursam o pc ile'de hiç oynanmaz alüminyum.fps 20 :D
planı olmayanlar, kutlamayanlar veya bizim gibi görev için allahın unuttuğu yerlerde yaşayanlar bu gece sw'de görüşmek üzere :D
Gelin gelin aksama yeni yil da neymis bosverin cs varken :)
Olmadı okey oynarız artık 4 ü bulduk nasıl olsa:hahaha::hahaha:
faceden 101 kurarız :D
10 kişi olsun yeter 5vs5 efsane
101 kuralım aksam :D
Halamlara gıdıcez o yuzden yokum evde olsam affetmezdım :D
evet beyler liste yapıyoruz akşama kimler bizimle hs yemek ister :D
benı yazın gelırım
bende varım beyler benide ekleyin :)
+1 önce merve sonra cs :D
bende varım da maça söz vermiyim :) bu akşam zaten nişan almakta zorlancaz gibime geliyor :D :D
swdeyim :D
11 gibi bende düşerim sw ye :D
Laptopumu aldım şubedeyim beyler oynayacak olan varsa gireyim hemen.
Eğer bi olay falan çıkmazsa gece de serverdayım benide yazın
dalgasına dedım kim var kim yok görelim diye ama maç için admin lazım public takılırız artık
sw doluyor gelin genşler :D