al benden pro sıkıntı yok ben sv dolu olunca admın gırısı yapıp nıck degısıyorum zaten baska bı numarası yok
Printable View
al benden pro sıkıntı yok ben sv dolu olunca admın gırısı yapıp nıck degısıyorum zaten baska bı numarası yok
Onur abi teşekkür ederim beni önerdiğin için ben daha önce lisede birde bir kaç kez ve 2 ay falanda botlarla office oynadım başka hiç bir türlü geçmişim yok o yüzden gereken kodları falan bilemem maç ayarları adamları spec atma falan benim dışımda merti levent abi falan var devamlı online olanlardan :)
Evet beyler gece gec saate kalan bir kac isim bulup yetki yazicam surekli admin olsun serverda gunduzde giriyorum ben diyen varsada yapalim dengeli olur
Arif yaparım derse mantıklı isim Arif olur, veya Fatih de sürekli aktif fthdrn yani, o daha önceden tecrübesi de varmış. Becerebilir sanırım Melih.
Gerekirse kodları vs araştırırım ama bu haftadan sonra şuanki kadar aktif olmam sanırım en az Şubat ortası, 3. haftasına kadar.
hadı oyuna d2long acında az stres atalım
hadi oyuna camonnn
Adminlik icin yektayla konustum ben...Onun yazmasini bekliyorum...
ahahahhahah Melih :D
Hadi dalın yavaştan..
Atma ziyaaaaaa :D :D :D Lan melih :D :D
Maça başlıyoruz :)
eray abiiii ortalığı dağıttın :D Gülmekten karnımız ağrıdı :D
Kusuruma bakmayın son oyun çıkmak zorunda kaldım hastalıktan :)
hauhauhadhu çıkabilirmiyim diyorsun ya :D
son 2 maç baya sardı :) makarada üst seviyedeydi :D
benlede iyi makara çevirdiniz he :D
train hariç ben baya eğlendim.. hatta nuke da ilk kez bu kadar eğlendim denebilir
gecenin ilerleyen saatlerine doğru sayı azaldıkça makara tavan yaptı :D
ben Oksford da okudum üniversiteyi makara olsun diye ci ti diyorum sırf gülün eğlenin diye :D ama tırayn ve bağdat da efsanedir :D
Beyler hep aynı mapları oynuyoruz sonra cok fazla adamız diyoruz. D2 dede eskiden fazla oynuyorduk Bence sadece cbble ye baglı kalmayalım .
Map önerisi yapın arkadaşlar Ben tek tek girip büyüklük ölcüsü Yapıcam .. öncelikle başlıyorum ben.
1- CBBLE
2- NUKE_32
Yahu maç için çok map yükledim ettim zamanında.Ama herkes burası karışık dedi yine kürkçü dükkanına döndük.
cbble,dust2,inferno,nuke,train...burdan başka olmuyor yani yapcak bişey yok.
İtaly olur de_kabul olur olurda olur kendimizi alıştırdıktan sonra seçenek bol yani de_dust olur aztec olur yeterki isteyin ;)
de_cpl_mill bakabilirsiniz
de_Aztec büyük map fakat terörün işi orda çok zor.
de_kabul bir tane bomba kurma yeri var bu yüzde terör için yine sıkıntı olur.
cs_italy de rehine var ct el alamaz :)
de_dust büyük map fakat bunun 2 tane bomba kurma yeri var ama 1 tanesi ct base'de o yüzden tek seçeneğe düşüyor.
cbble-train oynadıktan sonra sayı azalırsa 10-10 falan nuke, inf, d2 geçilebilir çünkü herkes orayı seviyor ki ben d2 kusucam :D
yineliyorum nuke şu mapların arasında en iyisi %50 şans iki takım içinde bence. ama bizim grup alışık olmadığı içn sevmiyor :)
Melih çok karışık.Bomba kurulmaz,kurulsada çözülmez...Bulamazlar çünkü.
kabul olmaz.
cbble da da ct base bomba yerlerinden birisi aslına bakarsak..
filistin diyorum hala, iki takımda da keyifli map ct iyi tutarsa ciddi el alır. t iyi basarsa ciddi el alır. millet bilmediği map te oynamak istemiyor, sorun orda oysa ki cbble ı da bilen yoktu oynamaya başlayana kadar. şimdi vazgeçilmez oldu.
inferno2 yi de es geçmemek lazım orda da güzel oyunlar oynadık aslında. ayrı keyifli oluyor kalabalıkken özellikle.
geçen yüklediğin de_telos2v4 de güzeldi bence, map içinde dolaştım da gayet büyük ve gezmesi kolay, alışılırsa oynanır orada da sanki.
Fatih de_dust'ta bombalık Ct basede diyosunda Cbble'da çokmu farklı ? :D :D