Kadife gibi sesime nazar değdi hastayım sesim çıkmıyo akşam gelebilirsem mikrofonsuz gelirim :( akşam cabble çok değişikti yaa her yerden adam geliyodu biz t ken :D
Printable View
Kadife gibi sesime nazar değdi hastayım sesim çıkmıyo akşam gelebilirsem mikrofonsuz gelirim :( akşam cabble çok değişikti yaa her yerden adam geliyodu biz t ken :D
bende gelcem inşallah murat gelemez :D
Gelemez demeyin ya herkes usta olucak diye bir şey yok. amaç eğlenmek :)
Yahu kimseyi aşağılayıp durmayın...Murat Özcan'a da laf etmeyin mümkünse.Güzelce kuralları söyleyin.Hiçbirimiz mükemmel değiliz.
14 kişiyiz hadi gelin.
Berberdeyim, gelirim yarım saate kadar
Geliyorum dağıtmaya :)
Geliyorum. Serkan kocan geliyor lan hauahaha
ip mı degıstı
sonu 14 oldu, önceki sayfada ve ilk sayfada var
Herkes gelsin beyler 23 kişi olduk. :hehe:
son 4 kısı hadı beyler
hadi kamon
maç başlıyor...
Hadi gelsenize yahu neden çıktınız.
güzel oyundu beyler,elinize sağlık :)
Daha oyun yeni başlıyor beyler hadiniz
Ya internet gitti...
Benim oda soğuk bilgisayarı açmaya bile yeltenmiyorum :D :D İçerde battaniyeye sarılıp oturuyorum valla havalar düzelene kadarda gelmem :D :D
Hayırdır ne diyorsun sorunun varsa ara hemen beni !
1 2 tane böyle saçmalayan adamlar var boş konuşuyorlar.10 senedir oynamamışım usta olmaya niyetim yok uluslar arası yarışmaya katılmıyoruz amaç eğlenmek dediğin gibi
Eyw hocam çok biliyor bazıları,Konu aşağılamaksa bizde gerekeni yaparız yeri gelince
O Yardım edemiyorsa sen et o zaman bu kadar basit.
dün ben hiç zevk almadım desem maçlardan yeridir. zevk almaya başladım millet çıktı nuke da
dün ct şampiyonlar ligiydi, t amatör küme kaldı :D
Mikrop Ali de beni istemiyor . Oyundan soguttu beni :D
o da ping maduru :D
Dün nuke'da bizim takımın 1.'si Berkandı varın siz düşünün takımların adaletini :)
haydin millet......
maç atılcak ılk uc map ı burda belırlesek serverda vakıt kaybetmeyz:D adam secmek bır dert hangı map olcagı bır dert :D