bende intihar komandosu olarak hazırdayım :hahaha:
Printable View
bende intihar komandosu olarak hazırdayım :hahaha:
saat 10 da herkesı oyuna beklıyorum lami cimi yapmayın çatışacaz:)
11 e doğru giricem ben de. beyler kimseyi wall diye yargılamaya lüzum yok. bazen ben bile öyle vuruşlar yapıyorum ki kendime soruyorum hackmisin lan diye :D :D bu 1.6 cidden ilginç bi oyun :D
Serkan wall i msnden at.
benım oyunda sorun var ya connect yazıp gırıyorum sonra ekran donuyor hıcbırsey yapamıyorum suan benım moral sıfır sıfır sıfır
yargılamaya luzum yok diyorsunda snowda sessiz geliyorum duvar izliyo gibi 4 el üst üste beni aynı yerde bekliyor , bu nasıl oluyor ? oradan geldiğimi nerden biliyor ? oyun cıktıgından beri oynuyoruz mal değiliz heralde, varsa birşey şüphe ettim kapatın dedim bu kadar yani
yok bro isim vermem anladı o :) neyse oyuna gelde uzun soluklu sıkışalım :)
ben birazdan geliyom beyler :D hepinizi KIMILICAM :D
Atitutiyi kizdirmayin lennnnnn
giriyorum :icon_tup:
hadı beyler toplanalım.. :)
Hadi kizlar okulaa
hadi gelin beyler.
Bu gün Girmiyoz mu :D
gardaslarım konu acmayın dedım sıze bırsey sorcam benım evde bı tane pc daha var vırus gırms su aıle koruması ıcın bıldıgınız ucretsız antı-... programı var mı?
bırde su CS ekıbı whatsapptan grup kuralım
Bu akşam cs rötarlı olsun kvp var :). Aile koruması farklı birsey mi yoksa genel anlamda av programı mı ?
Whatsapp grubu için +555
Adaş microsoftun kendi sitesinde var, bi göz gezdir bence :)
Aile Koruması
Edit: yaşı hiç görmedim (abi) :)
Şuan 2 kişiyiz doluşalım haydin :D
whats up cok mantıklı +1907
gırıyorum oyuna hayde
8 kişi olduk
Bu akşam gelemeyebilirim kız arkadaşım bende.. :) Ama belki bi 15 dk lığına girer çıkarım hauhua :D
Maç atıcaz az kısıyız sw deyız beklıyoruz
Geleceğim birazdan dükkanı toparlıyorum.
bende geleyimm la :D
mac atıcaz beyler hadi doluşun :)
maç atılcaksa gırmıyım sarmıo artık ya :D
elektrikler gitti geldi bidaha da giresim gelmedi - Polat Amca
Gene iyi eğlendik ha :D
Bayagi eglendik harbiden ama en cok gorkemi kus gibi avlamayi seviyorum hahaha ben onu vurunca ettigi laflari tahmin ediyorum. :D
Bu arada gecenin en iyi hs'i benim cem'e attigimdi.:hehe:
tam çıkıcaktım cem abi geldi eğlence olur dedim oldu da çok eğlendim asıl eğlence benim net çökünce çabucak girim diye başka klana girmişim beyler bizim şifre uçtu dedim şifresizdi çünkü bizde şifremi vardı soruları geldi tam açıklarken öldüm o zaman ayıldım yanlış yerde olduğumu :hahaha:
hahaa güldüm sesli :D,,
yalnız bugun aşırı zevkliydi hem takımlar eşitti(taktiksel takıldık gerçi biz:D)
gunay karsıya geçti taktıgı bı deıstım huauhauha afalladınız hemen :D nereye gitsek bomboş ahuuha :D
beyler cs taktik işi tamamen o yüzden ona göre oynayın :D