İlk sayfada verdiğim cs 1.6'yı kur ve bir de 1.6 ile uyumlu podbot paketini yüklemen yeterli.
podbot paketi içinden çıkanlar ( BERKAN, HellRot , By_Carizma , levent , Mertİ. ) :hehe:
Printable View
gelinde az depişek
hadı beyler go go go
Gözlerim yandı ya valla az dinleniyim yine kuşçuk rulez :D
Geçen bi arkadaş sordu abi config mi kullanıon sen die.. Ben 3-5 bişiy yazıorum kendim, onun dışında yok..
Oyun akıcı olsun diye (ki benim laptop fırın gibi oluo 15. dakikadan sonra) kan izlerini kaldırıyorum..
Duvarda mermi iziymiş, spreymiş, yerde muratın leventin mertinin cesetiymiş :) onlarıda kaldırıyorum..
Çözünürlük 640x480 /Mouse DPI x:560 y:560/ Windows Sensivity 6.kademe - Hassasiyet artırma OFF / Oyun içi sens 2.15
Kan izlerini kaldırmak için
violence_ablood 0
violence_hblood 0
violence_agibs 0
violence_hgibs 0
Sprey izlerini kaldırmak için
mp_decals 0
Mermi izlerini kaldırmak için
r_decals 0
Birde ben feneri kullanmıorum onun yerine "F" tuşunu "ses kasmak için kullanıyorum.."
Bind F stopsound yazıosun.. GEREKSİZ ne kadar ses varsa bastığın an kesiosun saniyelik, sonra kulağa kirişe dayıyosun :) Çok ciddi iş görür..
Armor bomba vs. menüsünün "O" tuşuda bende scroll'da.. Yani koşarken çevir scroll'u bas 2-3-4 koşa koşa al armorunu bombanı..
Bunları zaten çoğu arkadaş biliodurda soran arkadaşa cevap olsun.. Bilmeyen kullanmak isteyenlere de kolaylık olsun..
Bu arada benim cfg'yi görseniz karanlık yerlerin hepsi gündüz gibi.Ama vermem. :D
gel de map deis abi
Var mı kimseler ? Bende giricem uzun zaman sonra :D
hadi oyuna bu arada..
alper abi yazdım ama görmedin sanırım
Bind "f" "soundstop" aktif olmuyor başka tuşlarla da denedim. doğrusu nasıl acaba ?
direk yazdıgım gibi
bind f stopsound
Rety at girersin dediler kaldım dışarda hahaha :D
Ne yenildik ama hiç beklemezdim :D
yok arda aslında iyiydik ama yarımızdan fazla oyuna hakim olmayan oyuncu vardı bizde. karşı tarafta herkes bi şekilde tutunuyordu oyuna :)
lol oynayan yok mu beyler,biraz da lol çevirsek :)
Bilek.cfg :alright:
Cbble de t ken adam vuramadım ct ken frag kastım yeminlen :D maçta 16 bin dolarım vardı :hehe::hehe::hehe:
Cfg'den anlıyanlar, crosshair'i net göremiyorum mesela d2'de uzun da crosshair çok parlak kalıyor. Brightness 1'de yaptım ama yine aynı.
Çözüm önerebilicek olan var mı?
Brig 3 ayarla, gammayı 5 yap. Options ekran ayarlarındanda uğraşarak yapabilirsin, aim renginide değiştirebilirsin. Birde saydamlığı kapat :)
Bu akşam bende gelicem kesin, dün giremedim
ağşam ordayım :D büt büt attı kalbim :D
2 ye tek iyi gittik :D
var mı maçta olan girecek olan ?
Atletico Madrid - Barcelona maçı bitsin gelicem.
20 kişiyiz yerinizi alın =)
Yokmu maça gelen?