Hadisenize beylerr
Printable View
Hadisenize beylerr
geliyorum ben
adil kota dolmuş sıkıntı büyük
maç başlıyor.
Maac var mi beyler ? :D
mouse u almaya üşeniyorum laptop a takmak için :D
ölüm makinesi gibiyim bu aralar :D muratıda ölüm makinesi diye aldık çamaşır makinesi çıktı o ayrı mevzu
2. maç bitti.
saat 12.30-1 arası maç başlıyo :)
akşam iş çıkışı swdeyim. ekstra bir onay falan gerekmiyor sanırım.
Onur abi sen hayırdır ya :D Nerelerdesin gir oyuna kaynatıyoz valla hergün. Kimse uçmalı oynamıo keyfini bilmiyolar
ben berkancığımın sesını duymaktan mutluyum evet kulaklık takanlar için kulak si.. yo ama beni en çok çeken gülüşü anlayamazsınız :D
yavaş yavaş ısınıyoruz yıllar sonra =)))))
ulan arkadaş tek başıma el alıyorum ama berkan konuşunca kitleniyorum ekranda hımınaaa gelip biri bıçaklasa umrumda olmayacak :D Zaten o konuşunca ses felanda kasamıyorum mala bağlıyorum :D
berkan s....n seni görkem :D
e var lan mis gibi muhabbet edioruz ayrıca bascavusun essegi spece soluyorum adamlar burda diorm sallamaıosunuz sonra fark aa bura boş lan diyip tek tek gelmeye kalkınca geberiyo herkes ozamanda tek kalırsın mustahak amk :D
lafı g.tnden anlama :D
Doğru söylüyo olm adam :D :D Berkan muhabbet ediyo biz dinliyoruz :D :D Cevap vermeye fırsat vermiyo :D :D
aushfuashuahu berkan bi alem ya ses falan kastırmıyor hakkaten.İnsan kızamıyorda tam tersi daha fazla gülüyor. :hehe:
Herkes gelsin bu akşam eski yeni çılgın maçlar yapalım
Yarın işiniz gücünüz yok,herkes olsun da tam kadro maç atalım.:D
uşaklar ben oyundayum :)
23.30 gibi toplanmaya başlıyoruz :) :)
uykum da fena var ama :D
şu adminlerden biri gelsinde şu mapi degiştrsin yav, sıkıldık :)
Geliyorum :)
Herşeyi yükledim abiler ama sxe çalıştırıp oyuna giriyorum oyundan atıyor hemen açılır açılmaz sorun nedir