infernoda kimdi birisi değiştirdi cfg activated :D bi site adı oldu nick direk ahuahuahau
Printable View
infernoda kimdi birisi değiştirdi cfg activated :D bi site adı oldu nick direk ahuahuahau
bad cat
:D :D
bloklayın şu cfg olayını ban sebebidir :D
de_dust4 map'ini yükledim.dust1'le aynı ama biraz daha değişik modellemeler vs.
Tam maç atılcak map onur bir incele bu gece orda kopalım. :D
Uzun zamandır girmiyordum. Maç varsa kopup geleyim. :)
CFG kişinin kendi özel ayarlarıdır, başkasının cfg siyle daha kötü oynayabilirsiniz. İnternet bağlantı hızınız vs etki eder buna. Ayrıca sxe 8 den bu yana çoğu kod işlemez. Sadece kişisel ayarlar ve rate ayarlarını girersiniz. Sebebide her oyuna girdiğinizde uğraşmamak içindir :)
giren yokmu yahu :D
Rank gitmiş bi sevindim bi sevindim varya :D
yeni wallhackler ile karşınızda olucam :D
dün ss muhabbetinden sonra pekte iyi deildin melih cıbılda,ortada kaldın 2-3kez(adamlar arasından bahsediyorum) başarıların devam etsin inşallah (Y)
namım yürür sıkıntı yok abi :)
yavas yavas gırelım oyundayız
O değilde çok geç saatlerde maç atıyoruz ben uyanamıyorum sabahları oyuna girenler erkenden doluşup maç atsak daha iyi olmaz mı ? bu duruma bir tek düşen ben miyim ?
şahsımadına ben o saatlerde musaitim şuanda tele sürüm atmayla uğraşıyorum :D
erken girip maç atılsın kendi adıma sıkıntı yok
Genel olarak ben sabahları çok zor uyanıyorum gün içinde ayakta uyuyorum yani tek bu durumda olan ben isem ok sorun değil hepimiz aynı durumdayızdır diye düşündüm ben sabah işe gitmek erken kalkmak zor oluyor 3 4 de yatınca benim için