Def_fov
sensivity
ve cl_sidespeed'den baska hiç birşey yazmıyorum.
Cfg felan boş iş :)
Printable View
Burak ben şuan çalışmadığım için kendi adıma sıkıntı yok ben gece kalan herkes hani bu şekilde diye dusundugum için acıkcası hıcbıseyde demedim şimdi hani genel konusuyorum ben herkesi rahat relax dusunuyodum şahsen(hani rahat kalkan,uyuyan vs) bu durumda tabiki maçlar önce atılabılir sorun yok
Kimse yanlış anlamasın burnumu düzene sokup bozmak isteyen bir tip sanmasın ben genelimiz iş güç sahibiyiz maçları erken saate çeksek daha iyi olur gibi düşündüm diye yazdım
Geliyorummmm
Bunu isteyenler vardı :D
herkese iyi geceler
http://i.hizliresim.com/eNvo2Y.png
montaj bunlar :D
kaç gündür fareye pil alamadığım için gelemiyorum normalde çalışıorda oyunda 15 20 dk dan sonra donmaya başlıor yada direk kablolu almak lazım :D
Arkadaşlar yukarıdaki screen shot'a inanmayın.. Benim 4'e 15 frag yapma gibi birşeyim olabilir mi.. Lütfen. Bunlar paralel yapının işleri.. Half Life lobisi :D
fraglarımız aynı dıe uyuz oluosn dmı :D senn duşunduğun kadar kotu oynamıorm, sozlu olarak değıl resmı belge olarak kanıtlıorm sana bunu.. :D
+ bı de parantez açım :D bu fragmı yaparken bı yandanda kızla whatsappdan kavga edıodm hahahahah... :D
benı serkan bılıorm olm :D ben serkanın klasmanında bı adamım, senı s.klemıorm bıle hahhaha.. :D
Pingim düzgün osla bende kalırım maçlara. :) Birde işin screenshot kısmı var. :D