3g ile bağlanamadım oyuna :(
Printable View
3g ile bağlanamadım oyuna :(
Son maç iyiydi herkesin eline sağlık
cbble de herkez benim gelmemi bekliyomuş takım alma için cbblede eğlenemedim ama son iki mapta gülmekten oyun oynayamadım muhabett süperdi :hehe::hehe:
Gece son maç çok iyiydi.. 7 vs 7 dust2 attık, çok güzel başa baş geçti.. :)
Ama akklıma geldikçe hala gülüyorum Onur'un söylediğine.. Düğün de takılan paralarla s2000 alan gencin hazin sonu huauahuah :D
febece kankimizinde kulakları cınlamıstır eskiden csye gelirdi simdi oda yok :D
semehe nerde harbi ya
Semih iki gün evvel falan oyundaydı ama o gece maç olmamıştı :)
Dünkü güzel maçları kaçırdım internet olmayınca :(
dün gece yanlışlıkla touchpad ' e dokunup birinden iyi laf yedim sonra tüm oyun isteği kaçtı bende :D :D
Bu akşam ben de varım beyler, evdeyim gripte geçti, roll ü de yaptık dün :D
mertcan botlar yoklamasına bir artı daha at leventte geliyormuş :hehe:
Geliyonuz mu gençlerrrrr:)
benide botlar kısmına ekleyin, mausa kahve döküldü sert basınca algılıyor :D Çözümü varmıdır acep ? :)
Aç içini sil olmadı touchpadden oynarsın sen :D
Hadi ısınalım beyler..
ooo açtım 2 dk da ıslak mendille temizledim, basma yerinide kargaburnu gibi birşeyle biraz çektim, eskisinden iyi oldu :D
hadi beyler vakit geldi oyuna çökün
cbble de kadro ezik derken iyi oynadık :D iyi maçtı beyler elinize yüreğinize sağlık.
Ne dedilerrrrr gönülüler adası kurmuşun dediler bir daha takım alma dediler bu aşkı farzetki hiç yaşamadık dediler :hehe::hehe: ama cbble de o takım tarih yazdı terorde yedi el alarak herkezin eline koluna sağlık :D
var mı bir hareketlilik ? :D
nabıonuzzz la geranecilar :D
mause um pert oldu o yüzden zoom ile yürüyüşlerime tekrar başlayabilirim ve bir takım botluklar olabilir :D
forum nicki ile oynu girin bugun ban attigim adamlar oldu googledan konuyu bulup giriyo kufur ediyolar
15 dakika sonra oradayım :)
Hadi oyunaaaaaaaaaa
hadi beyler damlayın
Maç başlıyor beyler
beyler süper bi maç oldu takım olarak hepımız aktık bu gece cbble da son elı vermeyeydık eyıdı ama olsun gayet guzel oynadık
mausenıze saglık :p
deathmach cok iyiydi :D
Aynen daha yeni ciktik deatmatchtan baya sardi