Hadi gelin beyler
Printable View
Hadi gelin beyler
yer olursa gelmek isterim
Bana takım makım kurdurtmayın arkadaş hardcore maç oluyor kaçıyorsunuz sonra. Hakkı takımıma 6 el dayanabıldı adam kaçtı takım almam bida ben :D
millet maçın yarısında kaçıyor. O değil telefonun internetini kullanıyorum bari faydalı birşeye gitsin dimi.
uzun zamandır oynamıyordum, bi girim dedim durum vasat :D "levent" e calıstık :D kaçanlar olmasaydı iyidi.
bu gece çok lag vardı, kimse de lag yok gözüküyordu ama fena kasıyordu.
Şunu söyleyim oyundan kaçmadım , keyif almak için girdiğim bi oyun keyif vermiyosa durmanın bi manası yok .
Hadi mertcan bilmiyodu öylesine bi takım kurdu diyelim , ee o kadar oynayan bilen adam var hiç demiyomu kardeşim biz real madrid olduk siz çalıkuşuspor.
Ha eğer öylesi zevkli keyifli geliyosa diyecek bişey yok , ama takımların eşit olmasına özen gösterilirse oyun daha keyifli hale gelir
ben bile tutamadım hakkıyı valla :D
alan adamın daha dogrusu görkemin eşşekliği tamam kaybetmeye oynamada az ayarlı al sonra millet cıkınca niye cıktı oluyo
ikinicisinde denk olmayan kısım yoktuki biranda sizin 4 adam uçtu biz farkettiğmizde zaten 1 yada 2 el geçti kizaten sonra yine ben silahı cekip kendi adamlarımı vurmamla cıvımaya müsait mac kokten gitti :D
---
ayrıca 15 dakka adam alma yaklasık 10 tane res sürekli birbirimizi vurmaktan baslamamız eskiden 12de biterken simdi gecenin 1 ini buluyor hadi ben kalkıyorm alısıgmda milletin işi gücü okulu var ey ahali biraz süreci hızlandırsak birbrimizi vurdugmuz vakitte yeni macın ilk 15 kısmını bitiririz be.
her seferinde soledim eskiden kimse kıpırdamıodu asfaltın icine gömülünce 5 dkda halloluodu nerde ozamanlar laagn :D
Birkaç gündür aranızdayım arkadaşlar bazı gözlemlerimi aktarmak isterim.Fazlası ile y.rrk kürek muhabbeti oluyor hoş değil oyun oynarken dinlemek zorunda kalıyoruz.Ayrıca oyuncu seçimlerinde çok fazla bekliyoruz.
Herkeze iyi günler olsun.
selamun aleyküm arkadaşlar. oyun içerisinde nickim buradaki nickim ile aynı mı olmalı ?
su mac olayları cok gec saatlere ve anlasmazlıklar oldugu ıcın gırmıyorum macın saatı konsun 12 mı 12 sonra sıfre degıstırılsın gerekırse kımse cıkmasın duzgunce oynansın macın baslama saatı 1 ı buluyor sabah ıse gıdıyoruz olmuyor bu seferde
nickler burdakiyle aynı olsun beyler.
valla son günlerde ben tat almamaya başladım maç işinden açık ve net olarak söyliyeyim.
dün adam almak 20dk sürdü 2. maça başlarken.
* Server sadece TechTurkey üyelerine aittir.
* Foruma üye olmayanların girmesi kesinlikle yasaktır.Oyuna girebilmek için foruma üye olmuş dostunuz,arkadaşınız dahi giremeyecektir.
* Her oyuncu forumdaki nickini kullanmak zorundadır.
* Şahsa edilen küfür,hakaret,rencide edici söylemlerde bulunanlar oyundan banlanacaktır.
* Oyunda olabilecek kişisel sorunları foruma taşımamanızı,ayrıca konuyu sohbet ortamına çevirip gereksiz postlar atmamanızı rica ediyoruz.
public d2 daha keyifli hem de muhabbetli
valla beyler küfür muhabbetine gelemiyorum ben pek. dün bir arkadaş küfürlü bir laf yazdı bnm keyfim kaçtı açıkçası.
oyun oynarken kullandigimiz kelimelere dikkat edelim.
Küfür bazen çok komik oluyo mesela berkan abinin görkeme sövmeleri bitiriyo beni :hahaha: bu arada benim kurduğum takım da yine biraz zorlardık ama ilk ten taktik başkası versin dedim kimse yanaşmadı b gidelim dedim 4 kişi benle geldi tüm takım a gitti her el uzun gidince el alamadık normalde adam almam eğlencesine girerdim ama çok beklemekten sıkıldığım için daldım bence 4 kişi belirleyelim aramızda onlar adam alsınlar atıyorum belirlediğimiz isimlerden 2 si oyuna gelmezse diyer ikisi kurar bu arada maç saatlerini biraz gerimi yapsak :)
Benim üye olmayan arkadaşlarım bile,nolur la bizde oyuna girelim dediğinde almıyorsam.
Hiç kimse oyuna,eşini dostunu alamaz arkadaş.Zamanında bir kural oluşturduk ona uymak zorunda herkes.
Ben ef186 Buğra abiye bir söz verdim,o sözümü de yemem asla.Hiç bir şekilde bu oyunla ilgili sorun ve sıkıntılar buraya yansımayacak.
Bu kurala oyunu oynayan herkes uymak zorunda.Umursamayan varsa girmesin bir daha.
şu yere gömme olayı gerçekten iyi oluyodu hemen alışılır hem kimse birbirini vurmadığı için Berkan'ın dediği gibi o kadar beklemesek ilk 15'lik bölüm biter :)
ağşam maç var mı :D
Şu sıralar oyuna giremiyorum benim yerine Murat abiye headshotları döşeyin :D
yere gömmenin kodunu bilmiyorum ben, bu arada sw de olan varmı?
Hazırlanın yavaştan girelim.
tamam kanka denerim hadi girelim bi deneyelim :D
Oynarken piksel piksel oluyor.Bomba falan atılınca donuyor bu işin çözümü nedir daha önce yaşayan çözen falan
opengl mi oynuyorsun?
aynen opengl-1024x768-32bit
Bugün bizim team çok iyiydi herkesin eline sağlık :)
Bu akşam maç gecesi oldu resmen çok güldüm çağlayan bu arada son maçta yılın satışını koydum sana kusura bakma :hahaha: yalnız o son mapta balkona 4-5 kişi çıkmamız efsaneydi yaa iyi güldüm balkon partisi yaptık bildiğin :hahaha: :hahaha:
Artık ben TT vericem :D :D fenaydık bu gece ;)
cabble :D için diyorm kanki qatrio gelince bize resmen kaldırdı takım ayarı kaçtı auhauhua iman pawa olduk :D
amx_bury @all yap herkesi gomsun takim takim 2 kere kod yazmana gerek yok