Ben bi kaçgündür gelemiyorum bu akşam bi mincikliyim sizi.
Printable View
Ben bi kaçgündür gelemiyorum bu akşam bi mincikliyim sizi.
Olum hep sizin yüzünüzden takımda otoriteyi sağlayamadım bi türlü :D Rush diyo biri direk oraya gidiyosunuz, hele d2 de levo cem b tutun diyorum cem ben a gidiyom sen ben orta rush diyosun :Deli:
Sen sus bot hasan, dün bana bizim takımda ne kadar adam bıçak soktu, 15 elin 7 eli 42 hp başladım oyuna :Deli:
Onurcum ucuz ekran kartından oluyor bunlar :D Şaka bi yana fps_max 101 yaz eğer yine düşerse ekran kartını güncelle. BEnim güncelleyecek bir ekran kartım bile yok onboard :Deli: bak yine sinirlendim :D
Beyler lütfen takımlar seçildikten sonra birbirinize ateş etmeyin, çünkü altta yazılan yazı kayboluyor ve ölen adamın yazdıklarını siz göremezsiniz. 2 dk durun başlayalım ama sizin yüzünüzden 10 dk geç kalıyoruz :ofk::Deli:
Maçtayken benim halim >> :Deli:
D2den nefret eden birisi olarak cbble ve infernoda mac atmaktan dolayi mutluyum :D
Murat maç başlayınca tükkanı kapa parası neyse ben vericem :)
Bide hakkaten kalabalıklaştıkça zor oluo yönetmek yönlendirmek.. Ama bir o kadarda keyifli oluyo..
Onur'un cbble'da kayboluşlarını zevkle izledik, murat zaten kapitalist olmuş gece gece müşteri-para derdinde :) Her map acaba oğuzz hangi kutu arkasında diye aradım :) bide C4 bizde beslenme çantasından farksız bi nesne :)
Ama sohbet muhabbet süper ;)
Bu gece birde nuke yapalım :) Bakalım kimler nerelerde nerelerde kaybolucak :)
hahaah aynen öyle Alper Abi nuke ta iyi gider, c4 b diyorum uzunda düşürüyor komple b den uzun geçiyoruz hem sinirlendim hem güldüm :D
hahahahah serkan baya sınırlenmıs dun gece
arkadaslar bır anda cıkmak durumunda kaldım kusura bakmayın pc kapandı kendı kendıne bırdaha acmaya usendım
yattım uyuyamadım ulan dedım acıp pc yı cs yemı takılsam sonra yat zıbar özgü zaten kımseyı vuramıyosun dedım döndüm kıçımı :D
Hiç sorma abi ya her gece cs de yarın kulaklık alcam diyorum unutuyorum dışarı çıkınca bugün gidip alayım bari :D
gecenin makarası d2 de köprüden düşüp ölmemdi ahahahaha :D :D :D
İnternetim kötü klavye mouse kulaklık yok. Laptoptan oynayamıyorum ohoo elli tane bahane sayarım başarısızlığım için. :D Akşama kep atacakmışız sanki mezun olabilecekmişim gibi. :D Yarın bende maça gelirim biraz daha vurun beni.
Şaka maka bahane uydurmuyorum beyler.Hani vuramadı hemen bahane uyduruyor gibi düşünüyor olabilirsiniz ama bilen biliyor benim durumu.
en son d2 maçta, fena frag yapmışım ama :D
serkanla aynıydı 1. ydik :D
cbble çok keyifli oluyor aslında, dünkü gibi kalabalık olursak filistin de yapalım bu gece beyler ;)
laptopçular bahane üretmesin,
bir çoğumuz benim gibi laptopla oynuyor :D