var mı bu akşam dünkü gibi maç :)
Printable View
var mı bu akşam dünkü gibi maç :)
Var mı bu akşam aksiyon nuke,train,cbble,d2 'de 4 map arka arkaya seriye bağlasak :)
takımlar en sondaki benim yerleştirdiğim tarz olursa bana uyar :D
kaan ben melih ayn tkmda olalım bana yeterde artar :D bide yavuz tabi :D
ekleme
girerim 30dk ya ben
1 saat sonra serverdayım o zaman :D
30 dakka sonra oyundayım :)
sw deyim dolusalım yavaştan ozledim :)
sabah 10 da LYS sınavım var size iyi eğlenceler. :D
Geliyorum :D
Hadi maç başlıyor şuan cbble'da.
mapten çıkarken haber versenize yaa kendı kendıme konuşuyomuşum taba bır bastım kimse yok :eek: bu gün dünün acısını çıkardım sadece bır bölümde t ken botum okadar :D
harbi maçlar fenaydı ben pek oynayamasamda :D tek mermide hs atışlarım efsane olurdu ahahahaha :D
Bu gece erken gelebilirsem eve girerim ben de :)
Özledik levo reyizzz :D
yenı modem aldım artık sorunumu cozdum keske daha once alsaydım artık saat farketmeksızın maclardayım :D
tek bir ricam var aynı takımda olduğum kişilerden
gecenin 1yarısı taktik veriyoruz vs vs.mic konuşuyoruz
öyle böyle hepimizin ailesi var herne kdr ayrı odalarda olsakta.
allah rızası için taktik zamanı ;
TERÖR CT BASE GİTMESİN
CT TERÖR BASE GİTMESİN
E tuşuna basçek
q1
q3
q
q
tuşları
radyo sesleri
abuk subuk koşmalar
zıplamalar
bıçak sallamak
bomba atmak
ateş etmek
yapmayın etmeyin .
makara kukara oynarken zaten hepbirlikte eğleniyoruz.maçta ciddiyet koruyun güzelce oynayalım sabah saat 4küsüre kadar(daha fazla bile olabilir) oynadık mesela dün.
canınızı yiim :D
yapmayın etmeyin.
ekleme
------------------------------------------------------
yakaan hep benden bu böyle biline :hehe:
İtiraf etmeliyim ki ben uslu duramıyorum beklerken.:D Bizim dingillerin hareketleri,tipleri öyle komiğime gidiyor ki pc başında gülüyorum ve direk gidip saldırıyorum. :hehe:
Bu arada yok öyle kaan benden,şu senden.Kim alırsa gaardaaşş. :cool:
Seni havalara sokmak gibi olmasinda :D gercekten 10 numara oyun yonetiyosun tebrik ederim.zevk aliyorim cidden oyundan.
Gecen baska bi arkadasin yonlendirdigi bir takimdaydim 1 gram zevk almadım. Zevkine oyun oynuyoruz adamda sert.sert konusmalar bagirip cagirmalar sanirsanki vietnamda savasa gidiyor :D hayir bide kendi taktigini kendi gerceklestiremiyor hahahaha :D