11 demi maç? Ekran filmim arızalanmış tüm renkler bir birine girmiş durumda ama özledim. :D
Printable View
11 demi maç? Ekran filmim arızalanmış tüm renkler bir birine girmiş durumda ama özledim. :D
maç var mı bugün dün pinglerden oynayamamıştık :)
haydi dökülün ahali servera :D
Oyundayım şuan :)
Gelcem birazdan. :D
ee hadi :D
Hadi beylerrrr maç başlıyor.
sxe m de yine sorun var sanırım ikidir oyundan attı 2 haftada bir sxe silip yüklüyorum niçin bukadar sık bozuluyo anlamış değilim :D
Virüs programındandır. Sxe bozulacak birşey değil :D
9 kişiyiz hadi beyler
hadi beyler 8 kişi var maç için adam bekleniyor.
arif counter hayatım boyunca
geçmiş yıllar 2007-8 olabilir Osmanla hile denemk harici hayatımda Hilenin H sini kullanamdım hatta ondada makara kukara tek başımıza denediydik (Tugral)
bunny kapalı sw'de bilekle yapıyorum
d2long'ta refik izliyodu hile vs bişe açmadım 2 fb salladım ct baseden çıktım ve geldim.
cs'de hile yapmam.
amx_revive konusunu geçenlerde açıklamıştım makarasına fun mapte doguyorum son sn vs sana da gösterdim o hile değil konsol komutu.
snow olayına gelirsek snowda karşı team silah aldığı yeri duymuyosanız ya config kötüdür(ki stock cfg dahi duyuluyo silah alınan yer)
ya da ses kısık oynuyosunuzdur.
başkada diceğim bişe yok
siktir olup gidiyorum 2gün sora tr'den zaten rahat rahat oynarsınız.
Snowda kulaklığı takayım karşımda 1 kişi olsun sılahı nerden aldıgını sana kafadan söylerim ( def im ) hatta hatta koşarken duvardan ses kasarak adamı dahı ızlerım görmediğim halde. Bu tür basit şeyleri hile vs. sanmayın. Bilmem kaç yıldır gerek onur abi gerek başkalarıyla oynarım bir tek hile açan kişi görmedim TT sw sinde ve ezelden beride TT swsinde admınlık yaparım tek kişiden ss almadım, gerek yok cunku bız bızeyız. Kaldı ki revive gibi admınsel komutların Allahını ben yapıyorum zaten hepınıze sılah verıom kendımı ttavuk yapıom yenıden doguyom 123453234 can verıom kendıme bıçak kosuom. Ama herkes gırgır eğlence oldugunu bılıyor gülüşüyoruz. Bu tür muhabbetleri bu sw de etmeyin nolur. qatrio yada herkes hile diyor mesela gereksiz şeyler.
Onur abi sende gitsen bile sw ye gırelıosan gir senınleyken ıyı makara yapıoz ıkımız :D
Abi yapma sen olmadan bu oyunun hayatta tadı çıkmaz :(
bu arada yok hile yaptın falan çok saçma geliyo bana sonuçta herkez eğlenmek makara yapmak için giriyo oyuna karşı taraf hile yapsa nolur yapmasa nolur abi yanlış anlama senin için demiyorum genel geçen bir arkadaşada yapmışlardı az daha oda oyunu bırakıcaktı
Muratcimmm
Noldu la dun gece ben yokken onur uzun uzun biseyler yazmisin..eglenmeye giriyoruz servera ozellikle poolda birbirimizi kesmeye calisirken vs..guzel ortami bozmayalim :)
onu bunu hilesini bilmemde Murat bot %100 kesin bilgidir yayalım :hahaha: