User Tag List

Sayfa 281/511 İlkİlk ... 181231271279280281282283291331381 ... SonSon
9700 sonuçtan 5.321 ile 5.339 arası

Konu: TechTurkey CS 1.6 Pro Server

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ya bişe olmadı d2long oynuyoduk

2fb attım havaya ileriye arkamı donerek kosmaya başladım
    daha baseden cıkamıyolardı vurdum
    hile dediler nası o kadar çabuk gelmişim vs vs

sora snow oynadık arif izledi zaten full beni girmedi oyuna
    low-slow silah aliyo dogdugu yere dırek gıdıyorum(sag sol koridor)

sora ömer dedi işte abi belli etme bari(silahı aldı once bomba attım duvardan sektirip)sora duvardan tarayıp vurdum vs.

bunny kapalı olsa vs dendi sora onur adam vuramaz,bende dedim bunny zaten kapalı ben bilekle yapıyorum falan fişman.
    - K -

________
    Dr.Ecu

By_Carizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aksine ben kimseyi izlemedim biz daha silah alana kadar bütün silahları alıp + bizim baseye kadar gelebiliyorsun ve birtek sen yapabiliyosun ilginç
    Alıntı Crack Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kaputun altındaki beygirlere bile tecavüz etmişler. yok böyle birşey.

Alıntı Caesar; Nickli Üyeden Alıntı
    imam os.rmamış s.çmış cemaat ise dünyada bu güne kadar yapılmamış bir eylem yapiyor. hey maaşallah

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    1881 - 193

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı By_Carizma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aksine ben kimseyi izlemedim biz daha silah alana kadar bütün silahları alıp + bizim baseye kadar gelebiliyorsun ve birtek sen yapabiliyosun ilginç
    Abi biz m ye basarak teker teker yavaştan seçiyoruz silahları ama bu oyunda profesyonel olmuş kişiler atıyorum m2 basıp a6 gibi kısa tuşlarla çok çabuk istediklerini alabiliyolar bir sürü maç videosu seyretim türkiye cs turnuvalarımı nin orda benim silahla mermi alana kadar geçen sürede adamlar tüm tehcisatı alıyolar bombadan çelik yeleğe kadar ki zaten d2 long veya snow da uzun bir map değil
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ooo neler olmuş ben çıkınca (Hiç birşey). ya abi eğlence için toplandığımız yerde gerginliğe gerek yok. hırs tabi ki yapıyoruz ama otunu çıkarmaya ne gerek var. pool de arifi kesmek için ne kadar uğraştım. BaDCaT la pool da resmen bıçakla dalıyoruz adam kesmek için

Kubilay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Akşam ben de bi gireyim uzun zaman oldu özledim valla

ProdriveSTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    Snow'da zaten silahı aldığın gibi karşıyı tara adam ölmese bile canı gidiyor.Hile olacağını pek sanmıyorum ben.

Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    onu bunu hilesini bilmemde Murat bot %100 kesin bilgidir yayalım
    Bu arada sie
    Murat CANTÜRK

Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
    Renpar Sigorta
    info@renpar.net

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mert_can 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi biz m ye basarak teker teker yavaştan seçiyoruz silahları ama bu oyunda profesyonel olmuş kişiler atıyorum m2 basıp a6 gibi kısa tuşlarla çok çabuk istediklerini alabiliyolar bir sürü maç videosu seyretim türkiye cs turnuvalarımı nin orda benim silahla mermi alana kadar geçen sürede adamlar tüm tehcisatı alıyolar bombadan çelik yeleğe kadar ki zaten d2 long veya snow da uzun bir map değil
    en az onlar kadar hızlı alıyorum bende sorun o kadar hızlı almak değil zaten 6 saniye veriyor satın almak için

imam os.rmamış s.çmış cemaat ise dünyada bu güne kadar yapılmamış bir eylem yapiyor. hey maaşallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oto buy varsa ve bunny yapmayı biliyorsa fun, pro map farketmez hızlıca base gidilir. Hilelik birşey olsa adamın fraglar düşük olmaz. İstiyen olursa auto buy komutu yazsın cfg'ye.
    Xbox Live ID : NickHaulden

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı NickHaulden Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oto buy varsa ve bunny yapmayı biliyorsa fun, pro map farketmez hızlıca base gidilir. Hilelik birşey olsa adamın fraglar düşük olmaz. İstiyen olursa auto buy komutu yazsın cfg'ye.
    oto buy yapsa bile 6 saniye beklemek zorunda ki oyun başlasın o sıradada bende silahlarımı almış oluyorum zaten, bunny sw de kapalı olduğunu söylüyor admin arkadaşlar.

qatrio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ss koy bana hile dediniz kac kere izlediniz ss aldiniz bitti gitti
    Yüce F.U
    PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG

Jem89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    d2 long'ta oynarken el başladığı an en önde doğarsan t base veya ct'e base e çok hızlı bi şekilde elinde bıçakla gidebilirsin.. Denemesi bedava.. En önde doğarsan ama..

Mesela dust2 de oynarken, daha doğrusu maç yaparken T'ler bazen B'ye yakın doğar bazen uzuna.. Uzuna yakın doğduğun zaman B'ye koşarsan geç kalırsın.. ama direk uzundan yardırırsan çoğu ct'den önce kapıyı geçip köşeyi dönmüş olursun.. Bunlar hile değil oyunu okuyabilmektir..

en az onlar kadar hızlı alıyorum bende sorun o kadar hızlı almak değil zaten 6 saniye veriyor satın almak için
    6 saniye alma süresi sadece maçlarda geçerli.. Normal public oyundayken ya da fun mapte oynarken bu süre geçerli değil..

oto buy yapsa bile 6 saniye beklemek zorunda ki oyun başlasın o sıradada bende silahlarımı almış oluyorum zaten, bunny sw de kapalı olduğunu söylüyor admin arkadaşlar.
    Bunny server'da kapalı.. Deneyin yapabiliyor musunuz ? Ben denedim kaç kere yapamıyorum.. Onur bunny yapmayı biliyor.. Bunny olayı tamamen d,a ve mouse kontrolü ile yapılıyor.. Bileği olan birisi bütün map'i bunny yaparak dolaşabilir..

Diğer bir konuya gelirsek.. Onuru sadece oyundan değil gerçek hayattan da tanıyorum.. Beraber yan yana cs oynamışlığımız da var.. Ben sesi onur kadar iyi kasamıyorum mesela.. Ama onurların evde oynarken kulaklığını taktığında ben yanında izliyordum.. Bak adam buradan çıkacak diyordu ve oradan çıkıyordu.. E tek atmayı da biliyorsan çıktığı an alırsın..

Bir de şöyle bir şey var. 16-17 yaşında insanlar değiliz. Eğlenelim, gülelim, stres atalım diye girip oynuyoruz.. Kimseye bir şey ispat etme amacı yok.. Counter'ı çocukluğumdan beri oynarım. Bazen gerçekten attığım hs'lere ben bile şaşırıyorum.. Bazen de o kadar kasmama rağmen adam vuramıyorum.. Ben orta derece de bi oyuncuyum.. Asla iyiyim diyemem.. Yani bi Melih(BaDCaT), qatrio, ya da onur kadar iyi değilimdir.. Ama orta derece de oynarım..

Mesela carizma deagle la ta çukurdan a'nın üstüne hs attın bana.. Kalkıp hile vs dedim mi Denk gelir bazen olur.. Çok takılmamak lazım..

Ama Türkiye'deki bütün serverlar da aynı sorun mevcut maalesef.. Ortalamanın biraz üstünde ki oynayan bir oyuncuya direk hile yakıştırması yapmak. Ben tech harici başka server'da oynamıyorum genelde.. Girdikten sonra atılıyorum çünkü.. 15 yaşındaki bi admin küfür edip banlıyo

Çok takılmamak lazım.. Ben bu güne kadar izlediğim kişilerin hiç birisinde hileye şahit olmadım.. Bi akşamınızı ayırın.. Alın kolanızı çekirdeğinizi.. İyi oynayan adamları izleyin..

ProdriveSTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    Ağzına sağlık Cem.

Beyler açıklıyorum ben hileyim.Aim,wallhack,cfg herşey mevcut bende almayın sw'a beni bir daha !
    Murat CANTÜRK

Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
    Renpar Sigorta
    info@renpar.net

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jem89 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    6 saniye alma süresi sadece maçlarda geçerli.. Normal public oyundayken ya da fun mapte oynarken bu süre geçerli değil..
    oynadığımız oyunda 6 saniye alma süresi vardı yoksa hiç bi şekilde demezdim benden hızlı silahını almıştır ben silah alana kadarda bıçakla gelmiştir derdim ?

Alıntı ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ağzına sağlık Cem.

Beyler açıklıyorum ben hileyim.Aim,wallhack,cfg herşey mevcut bende almayın sw'a beni bir daha !
    sen botsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    6sn sadece mac cfg açıkken veriyo onun harici depar atarken alıyorum ben herşeyi..

dun ct base en kafada dogdum onceki elden silahım zaten vardı.2fb aldım ve direk geldim denemesi bedava bisürü video çekiyosun koyuyosun arif utube'a . pool'da herkesi bıçaklarkendemi hileyim.Ses kasmakla alakası var bu oalyın.Çek video izle anlarsın zaten.Onun hariici ;

Dragger yavuz
    Berkan
    jem Cem
    yekta

yaw daha dogrusu tum forum benım nasıl oynadıgımı+ses kastığımı biliyo 5-7yıl önce net kafeye gidip cs oynardık biz 30kişi.Onuda geçtim mesela cafeye gıttıgımızde evde gıbı oynayamayanlarda vardı ama bz hıcbırıne hıle demedık benım ıcın yer farketmez heryerde aynı oynarım yeterki pc takılmasın(ekran kartı+ram) onun harici s3 kulaklığıyla oynarkende sesi aynı kasıyorum filipis marka kulaklıkla da farketmiyo yani..

autobuy config'te mevcut değil eklemedim tek tek alıyorum ben koşarken.
    Alıntı qatrio Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ss koy bana hile dediniz kac kere izlediniz ss aldiniz bitti gitti
    telefonu sabitlicem akşam zaten SS'e gerek yok
    dun no verdim video çekip atıcam dedim kimse iplemedi bile.
    - K -

________
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    giricek olan varsa sw'deyim.
    - K -

________
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkes zevkine giriyor,yalancı muamelesi yapılmış biraz..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sesin onemi cok buyuk oyunda hile olanida tecrubeli bir oyuncu kolayca anlar ayrica evdeki pcye alisip kafede sican tiplerdenim ancak yarim saat sora alisabiliyorum degisik konfigurasyona.tabi yabqncilik cekmeyenlerde var.laptopla masaustunde oynayisim dunyalat kadar farkli mesela.laptopa gectimmi ameleden bi farkim kalmiyo ama masa ustundeyken gectigimiz seneletde oynarken ercan abiyi az cildirtmadim :P

SerkanYazgan. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evden kafeye geçince alışma sürecinde genelde ya çok iyi oynarsınız yada botluğum üstümde dersiniz Ayrıca onurda bir bottur hile olan adam kendini hemen belli eder arkadaşlar. Snow açılınca ben çoğu zaman girmiyorum çünkü karşımdaki adam oyundan soğuyor bende oyundan zevk alamıyorum. Ses kasmaktan ileri gelen bir durum
    "Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)