düzelmiş beyler haydı gelin de güzel bi oyun yapalım
Printable View
düzelmiş beyler haydı gelin de güzel bi oyun yapalım
Düzeldi gelin beyler..
Bizim sw ucmus girdim dustum sora. Ping meselesi canimi sıkmaya devam ediyor 110 dan asagi dusmedi fakat baska swlere girince pingim normal seviyeye dusuyor 20 30 fln. Neden bole acaba bizim swde bi sorunmu var
Server'da bazen lag oluyor doğru.. Fakat bu her serverda ara sıra olan birşey..
Yanlız pingin diğer sw lerde iyiyken bizim serverda coşuyo sw'den kaynaklı bir durum vardır.. Ama işte diğer kullanıcıların ping normal.. :) Yani benim pingim 4 mb hızda 10'un üzerine çıkmıyo..
Şu anda teknik bi sebepten dolayı hızımı 1 mb'e düşürdüler.. 20 civarlarında seyrediyor pingim.
arkdaslar ben bu oyunu yükleyemyrm virüs progrmaını kaptıyrum tehlkeli yükleme diyip siliyor saglm bi site adersi var mı yükleyecğimiz
Giren varsa bekliyorum. :D
Hadi beylerrrr
bende geldim oyuna ama aşırı bi takılma söz konusu bu sadece bendemi oluyor. olduğum yerde donup kalıyorum ama sağa sola dönebiliyorum oyun kendine geldiğinde vurulmuş oluyorum zaten hatta bazende oyundan atıyor direkt bunu nasıl düzeltebilirim?
Kimse kalmadı bende çıktım şimdi. Giren olursa gelirim.
hep bırlıkte gırılınce güzel oluyor bısey yaparsanız yazın bende dahıl olurum
var mı girişen beyler?
çıtırdan toplansakmı? :D
demin 3 kişiydikte çıktı millet..
10-12 kişi olsakta bi d2 koştursak şöyle ardından uçmalı, keyifli olur aslında
ufaktan toplanalım, gören gelır zatn 1 saat sonra 20 kışı ıle D2 yaparız.. :D
ben hazırım
ben geliyorum bi 10 dk ya beyler
bende gelicem az sonra
CS yı 1.4 de bırakmıs bırı olarak ındırıyorum bakalım neler degısmıs bır gorelım :)
kurulumu nasıl yapıcaz bı anlatın gencler :D
uzun zamandır oynamıyordum bi gelip pasımızı atalım :)
10 kişi dust2 dönüyoruz
10 kişi d2 deyiz gelin
20 kişi civarı d2 deyiz beyler gelin :D
12 kişi uçmalı
d2 ye döndük beyler hadi gelin
7 ksı snowdayız hadi gelin
baktım ben olunca karşı çok güçsüz dayanamadım quit attım :D
cogu zaman admınler olmuyor 10 kez ard arda duvardan kenardan heryerde aimle onla bunla tek atan arkadaşlar var admın yokmu arkadaş ss alsın diyoruz kmseden ses yok özellikle egemen nıcklı kımse ona sesleniyorum onuun yüzünden birçok kişi oyuna girmicek bu adam bezdırdı herkezı
Sanmıyorum hile kullandığını. Benim içinde herkes aynısını düşünüyor :(
bı ara serıye baglamıstım sonra bızım takımdakılere haksızlık oldugunu anladım:)
cfg vardır muhtemelen.. sxe hileye izin vermez çünkü bildiğim kadarıyla.
hadi herkes oyuna :D
burak a bende katılıyorum ben bu oyunu 15 senedır oynuyorum oyle hs atılmaz atılamaz yanı yakından anlarım uzaktan oyle bı hs gelıyor kı akıllara zarar yanı bende oyle hs yıyecek gıbı put gıbı duran bı adam degılım.Daha sonra ızledım bu adamı adam yere tarıyor headshot oluyor anlamıs degılım
Burdan o arkadaşa seslenıyorum gelsın maç atalım yanı madem oyle burda kımlerın ıyı oynadıgını bılıyoruz Serkanyazgann da Mr.K burakdemırcı farukvtec bu nıcklı arkaslarda ıyı serkan benı vuruyor ben nıye ona demıyorum sende aım var dıye cunku bellı adamın bılege sahıp oldugu .... Admınler bu konu ıle ılgılensınler
arada bilekten aim çok güzel denk geliyor ama her zaman olmuyor yani şekil a ben ortalama oyuncunun ne olduğu belli oluyor yine :D
Bu oyunun altın kuralı karşındaki tarıyosa bekleyip tek atıcaksın :D Genelde öyle yapıyorum beni gören bi heyecanlanıyor :)