Maçı yarıda bırakıp gidenlere selamlarımı iletiyorum. :D
Printable View
Maçı yarıda bırakıp gidenlere selamlarımı iletiyorum. :D
sinirden çıktılar :D
yav 6 kişi olan takım bi baktım 1 kişi kalmış :D
Bence Egemen'in hakkını yediniz beyler, Burakta başta çok iyi değildi ama sonradan adam king çıktı misal ki bugün ice da oynarken keleşle sıkıp hs atması gibi şeyler olabiliyor onun da :)
nolmuş yahu gene :D herkesle vs atarım sıkıntı yok bu arada :hehe: :D ama ses kasmakta üstüme tanımam s3kulaklığı ile :hehe:
oyunda aim olan belki vardır ya da skin kullanan vs ama wall açan olduğunu şahsen düşünmüyorum :)
ne zamanki daha öncelere göre xxxx nickli kişinin vurmaları değişmiş(ses kasmaktan bahsetmiyorum) eski oranı 10'da 5'ten %50 ise.Bu 1-2ay içinde istikrar hiç bozulmadıysa,birgün gelipte her attığı hs giderse ben ona bilek demem kimse kusura bakmasın:D Cs ilk çıktığı günden beri oynuyorum,en azından kendimi biliyorum mesela fazla kasarsam adam vuramam:D normal sakin oynayıp azbiraz ses kasarsam iyi oynarım,göreve odaklandıysam herşeyi yaparım(ninja,ses kasma,son sn olayları,fail durumları:D)
eqemende bişey olduğunu dusunmuyorum şahsen bu arada:D bazen anlamsızca vuruyo ama bence oda farkında deil:D yani bence böyle
ee nabıyonuzla özlediniz mi beni giriyim mi yarın oyuna :D iyisabahlar : )
Sen nerelerdesin gurban olduğum.
Ya insanın bazen çok iyi oynayacağı tutuyor.. Ben genelde orta halli oynarım ama onurda bilir bazen çok fena arka arkaya hs'ler atarım :)
Genelde diğer serverlarda 10 dk sonra banlanıyorum sürekli.. Aim wall falan var diye.. Halbuki cfg bile kullanmıyorum :)
Cem'in HS lerinin en büyük kurbanlarından biriyim :D
La olm adamlar adminlik verdi diye niye girmiyorsun servera Cem :)
Onur gel sende özledik tabi :)
Burak çok fena takım arkadaşının önüne sis atıyor ama ona bi dikkat yahu :)
ben atınca kafana çarpıyo genelde :D bi de uzuna çıkarken oluyodu kaç kere dediğin 3-4 tür :D
yoktur sanırım, ben de biraz uyucam şimdilik zaten :D
burak pampama katılıyorum :=)
Beyler bu akşama şöyle güzel bi maç yapalım.. Eşit olsun takımlar.. Çıkma falan olmadan harbi bi maç atalım :)
ben de varım :D
boşver çalışıyorsa sıkıntı yok :)
biz ne masa şartlarında laptoplarda oynuyoruz :D
Valla ben de laptopta oynuyorum. Kuzenime fırlattım laptopu ekranın nerdeyse yarısı beyazladı. laptop kuzenden sekip mouse un üstüne düştü, patates etti mouse u :D. Şimdi farkettim de ne değişik bi fantazi uygulamışım ben ya :/
sw deyim :)
Hadi bende giriyorum oynayalım biraz :)
aman hocam naptn sen :D benı katma bu adamların arasına, ben bazen ıyı bazen çok kotuyum :D afr ayarım bozuk benm.. :D
onura katılıorm, saklanıp beklıorm hs yıorm hadı 1 oldu kolum gorundu 2 oldu kıçım gorundu 3'uncude gorme ıhtımalı yk, sıfır aldğm sılahı hıç kullanmadan yere bırakıorm :D arabanın altını surtmuş gıbı canım sıkılıo :D 2-3 el ust ustte böyle olursa zatn butun tadım tuzum kaçıo afr fakıre duşuo.. :D
ama oyunun neşe kaynağı serkan yazgan :D oyuna gırdığını görünce yüzümde bı tebessüm oluşuo :D emınım o da benı görünce oyle oluodur(yoksa karşı takıma geçerdı :D) ahahha.. :D
bordo berelı :D knka oyunda t'ye gırdığın zmn kırmızı bantlı adam var ya sen onu al, uzaktan senı gorduğumuz zmn sılahı yere bırakıp kaçalım hahahah.. :D
eskiden sxe de wall açlmıodu şimdi onuda çzmşler heralde
Panel kimde varsa fy_snow3 ve fy_sand yüklesin güzel olur az kişi :)
akşam eve 12 gıbı gecerım o zaman maç atalım soyle kasmasına:)
Bırde admınlerden rıcam pek oyuna gırmıyolar bızı sureklı votemap yapmak zorunda bırakıyolar admın sayılarını arttıralım veya oyuna daha sık gırersenız sevınırım.Bazı arkadaslar var oyundan pek anlamıyor ama ona ragmen hep oyunda o arkadasları tebrık edıyorum.
12 gibi olursa bende varım :D
Valla bu akşam girelim bakalım, jubile yapma vaktimiz gelmiş mi :)
Öyle ucmalı filan haritalar acacaksınız gireyelim hiç...
uçmalı denilen awp li, fırlatılıyorsun batu bilirsin o mapı, eğlenmelik map olarak açıyoruz pro map sıkınca :)
bu akşam varmı birşeyler? çok kişili atalım.
Hadi girip oynayalım biraz.. :)
Akşama güzel bi maç atalım şöyle..
Bu arada fun mapleri genelde gece açıyoruz arkadaşlar.. Makara yapıyoruz falan.. :)
oyundayız:heyoo:
Kaç gündür kalabalık denk gelemiyorum server a bugün olsa güzel olur :D
Bu akşam kalabalık olur.. İlerleyen saatlerde de maç atıp günün stresini atıcaz :D
Akşama maça girerim bu sefer çıkmam söz :D jemle biz aynı takımda olalım