Jem89 Nickli Üyeden Alıntı
Kardeşim yazdıklarının bazılarında haklısın.. Hepimiz oraya eğlenmek için giriyoruz.. Bu bir takım oyunu bildiğin üzere.. Genelde de takımda komutları veren kişiler bellidir.. Ha dersin bu el taktiği ben vericem. Mikrofonun vardır, takım sana da uyar o konuda sıkıntı yok.. Biz neler neler yapıyoruz.. Ben bi gaza geliyorum 12 kişilik takımı intihar komandosu gibi rush'a kaldırıyorum.. Gülüyoruz geçiyoruz..
Ama adamlar seni kaç günden beri uyarıyor. Friendlyfire diye bir olay var. Maç esnasında kendi arkadaşına ateş edersen canını alırsın. Buna dikkat et dendi. Ateş etmeye devam ettin. İstemeyerek yapmışsındır ama dikkat etmek gerekiyor. Her ne kadar eğlence için girsekte millet güzel bir şekilde keyif alarak oynamak istiyor. Onurun seni banlaması hata.. Banın kaldırılır o konuda sıkıntı yok. Ama sen gelip burda sizi oynattırmam falan dersen olmaz o iş.. Derler adama sen kimsin de oynattırmıyosun diye..
Server hepimizin.. Kimsenin değil.. Herkes 3-5 bir şey atıyor. Giriyoruz oynuyoruz.
Şunu yazsaydın konuya keşke daha güzel olurdu.. Beyler beni banladınız ama yeni oynuyorum, öğrenmeye çalışıyorum kızdırdıysam kusura bakmayın vs. gibi olumlu yazsaydın emin ol kimse böyle tepki vermezdi.. Ama sen gelip oynattırmam falan diyosun.. Ben girip oynıcam şimdi nasıl oynattırmıcan :)
Neyse.. Konuşulur düzeltilir.. Onurun yaptığı hatadır ama karşındaki adamla aranda yaş farkı var. Saygı önemli..
Alper abi ben oyunda değilim şu an nuke'ü değiştiricez. Ben admin olarak girerim yer olur o zaman server'da.