ayıp la ayıp :D millet sabah işe gidicez diyip kaçıyo 2 maç sonra.. hepsi gidiyo başka serverlarda kasıyo :D dünki maç neydi öyle kendimi kaybettim herkes antremanlı geldi dün gece :D
Printable View
ayıp la ayıp :D millet sabah işe gidicez diyip kaçıyo 2 maç sonra.. hepsi gidiyo başka serverlarda kasıyo :D dünki maç neydi öyle kendimi kaybettim herkes antremanlı geldi dün gece :D
Artık birde train dönelim maçları dust ve cabbleden sonra maç yapıcak map bulamıyoruz :)
train degılde.. kalabalık oluyoz sonucta.. militia aztec falan yapılabilir..
Hadi inceden kalabalıklaşsın sw :D
11 buçuk gibi gelirim.
toplanın beyler hadi
Geliyorum :)
vay arkadas giremiyorum :D full
beyler beni kickleyen kim?
Server dolu diye kendi arkadaşlarınıza yer açma olayı başladı bakıyorum herneyse beyler eyw fazla yazamicam size artık iyi oyunlar bakın keyfinize benim daha işim olmaz bu tip arkadaşlar ile aynı ortamda.
Herkesin eline koluna sağlık gayet güzel maçlar oldu...
Dün aksam aynısıı bana da olmuştu ve baska olaylarda oldu signeye cektık.Bu aksam görmüştür herkes her oyunda ilk 5 e oynamaya calıstım gecen gecelere inatla cok daha ıyı oynadım komutları dınledm kendı adamıma sıkmadım felan pısman eglendık gulduk ve cıktım herkese ıyı geceler :)
aynen uzun bi süre afk kaldı bi kaç el o sırada bikaç kişiden atın diye söylendiğini duydum.. sonra çarşı karıştı zaten.. silvia koptu gitti :D