Onu bunu bırakın herkesin eline saglık süper oyundu güldük eglendik
güzeldi bu akşam cbble yine özellikle
bilal, sana seslendiler defalarca, 2dk dedin 10 dk gelmeyince kick yedin ki sw dolu değildi girebilirdin sanıyorum..
Sıkıntı yok, olur böyle şeyler. Biz adminler hakkında yorum yapmadan önce birazda empati kurarsanız seviniriz.Kimseye yer açmak gibi bir derdimiz yok olamazda. Burda herkes bir, benim gözümdede bir.Kimse kimseden üstün değildir. Berkanda girecekti sw dolu dedi bekle girersin dedim, bekledi ve girdi. Biraz daha sabırlı ve biraz daha hoşgörülü olalım, alt tarafı oyun ve eğlenmeye giriyoruz
![]()
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
ben senı herkezden ayrı tutuyorum abı dıyodun bana ??? yalanmıydı bunların hepsı sımdı ? cok ayıpp serkan cok kırdın benı vallahı bakk![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
yalnız dun aksamkı D2 de fena aktım bazen buyuk gelısmeler hıssedıyorum kendımde![]()
![]()
![]()
![]()
bilal hıc boşa soylenme dostum mac sırasında pc basından kalkmaman gerek ben ısemeye gıtmıyorum sahsen kımsenınde senı bekleme gıbı bı luksu yok kendını spec ataydın oyle gıdeydın o zaman
ya genç kız gibi naz yapıyosunuz arkadaş server burda ısteyen girer istemeyen yada işine gelmeyen girmez kımseyı zorla oyuna almıyoruz biz...
[img width=300 height=250]http://img202.imageshack.us/img202/9708/ria.jpg[/img]
Adamın dibi dipçiğiBilal kardeşim kusura bakmada adama düşünceli ol spec at diyosunda kendin niye düşünceli davranıp spec geçip öyle gitmiyorsun ? Ufak tefek şeylere takılıp kimsenin günahını almayın. Serkan benim kuzenim. Ben hiç bi zaman kalkıpta kuzen sw dolu birini kickle de ben gireyim diye konuşmam. Sırf eğlenmek için giriyoruz abartıyorsunuz bazen. Kimseyi zorla getirmiyoruz yada zorla çıkarmıyoruz isteyen gelir isteyen gelmez. Yok o ortamda bulunmam bi daha felan diyorsun, O sw'de ortalama 40 kişi oyun oynuyor her akşam. Birine kızıp hepsini zan altında bırakamazsın.Kimse kusura bakmasın.
Golf MK3 Sport - SATILDI.
Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
Golf MK2 GTD...
-Ne Mutlu Türküm Diyene...
K.Atatürk.
Yaw tamam beyler uzatmayalım alt tarafı oyun bizde karadenizlilik var akşam parladık işte sabaha birşey kalmadı no sikinti![]()
Tikkat Laz
hahaha canını yerim abi eyvallah![]()
Niye lan ankaralı olmayanlar ankara bebesi oluyoda benmi olamıyorumBi tarafım Balalı hatırlatırımmm dezemin kuzusu
![]()
hahahah bekledim, sigaramı yaktım yine gelmediBeni buna mecbur bıraktılar
![]()
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)