Ortam güzel gözüküyor. 4-5 yıldır cs oynamadım eğer çileden çıkmayıp acemilere katlanabiliyorsanız bende aranıza katılmaz isterim :)
Printable View
Ortam güzel gözüküyor. 4-5 yıldır cs oynamadım eğer çileden çıkmayıp acemilere katlanabiliyorsanız bende aranıza katılmaz isterim :)
Tam maçın heycanlı bölümünde eletirik gitti geri giremedim çok sinir bozucu bir durum
Cibilda zorlandik ama kazandık :D
Keyifliydi herşeye rağmen..
Valla biz el almadık karşı takım el verdi :)
elektrik gitti.. telefondan wifi paylaştım geri geldim kimse yok :D
@By_Carizma
Revo Uninstaller indir, ordan oyunu sil. Bu program oyun ile birlikte, oyunun girdiği regedit dosyalarını da siliyor. Sonra tekrar yükle
Bu arada iki sorum var bu öldükten sonra saldıranlar veya yaraladıklarım yazısı çıkmıyo artık bende nasıl tekrar yazarım birde bombayı alanın biraz uzağına kuramıyorum ekstıra bir paket falanmı lazım onun için
İlk sorun için; Tamamiyle server ile alakalı. Panel'den onu açmak gerekiyor.
İkinci sorun için; Her bomba kurulma yerinin maksimum alanı var. O alanların dışına kuramassın. Ama sana önerim, bomba elindeyken bomba alanını gez sağ tarafta bomba işareti yanıp sönüyorsa oraya bomba kurabilirsin.
Moruk kimsede çıkmıyo ne kadar vurduğun.. :) Bombayı alanın uzağına kuramıyorum ne demek ? Normal c4 area'nın oralara kurarsın zaten nereye kurucan :D
Bu arada Muratçım, şu bomba patlayınca ct'lerin veya bomba kurulamıyorsa T lerin süre bitince slaylanmasını kapatsana.. Mesela tek kalıyo bi oyuncu.. Silah saklamak istiyo ama yapamıyor..
Sensin şapşik :D
bu akşam gel :D uçak kaldırıcam sana mic ten :D
orada duvarın üstüne çıkıp yüzünü uzuna doğru dönerek kurabiliyorsun Mertcan, yine aşağıdan kurulmuyor yani :D
Diğer sorun için ise, sw yi kastırmaya sebep olduğu için mr.k - onur kaldırdı o eklentileri, kimsede çıkmıyor /me bile yazamıyorsun :D
Oto slay'ı kapattım beyler...Ama yinede görev yapmak için bombaya gitmek zorundasınız.Yoksa ben slaylarım bilginize.
mertcanın demek istedigi "/me" cahiller sizi :D dün gozükmüyodu o mesela
ayarı tutturmassan kuramasın mertcan ince noktası var mesela d2 de a nın duvarın dibinde yokustaki kutunun yanınada koyablirsin vs vs