/me
ulan yanlış yere yazdık![]()
şaka biyana otoslay asllında hem iyi olmuş hem iyi olmamışdünde gelicektim gtadan kafayı kaldıramadım
bugunde kitlenmessem gelirim
![]()
/me
ulan yanlış yere yazdık![]()
şaka biyana otoslay asllında hem iyi olmuş hem iyi olmamışdünde gelicektim gtadan kafayı kaldıramadım
bugunde kitlenmessem gelirim
![]()
- K -
________
Dr.Ecu
Kimi oyun için kırmışım Onur ?
İsim vermeyim ama aynı kişiden bahsediyoruz sanırım.
Eğer bu kişi admin yetkilerini komik olsun diye birilerinin üstünde deniyorsa,kişi bu durumdan rahatsızlığını dile getirip o kişi ile tartışıyorsa,daha önceden bu durum ile ilgili ben ya da bir kaç kişi tarafından uyarıldıysa eğer kusura bakma bu kişiyi oyun için sen kırdın diyemezsin.Gidipte özür dilemem...
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Murat benden de bir rica adminlik konusunda,
Adminlik verdiğin kişilere maç ayarı aktifleştirmeyi de öğret bi zahmetDün nette bakındım ben bulamadım gece, ff i kapatıp oynadık infernoda
Bir de hakkaten bazen Murat'a sövülmesine sebep oluyor adminlerin bazı gereksiz davranışları.
Swde kişi siniri olunca daha bi doldu sanki![]()
Alla alla unutmuşumdur o zaman.PC çökünce sinirlerim bozuldu ondandır.
Ulan pc'nin ram'i çıkmış o yüzden çökmüş pc gece uğraştırdı sabaha kadar.
Murat CANTÜRK
Renpar Sigorta
info@renpar.net
18 kişiyiz gelin hadi
Murat CANTÜRK
Renpar Sigorta
info@renpar.net
En son 10 sene önce oynamıştım.
Oyunu satın almayı düşünüyorum da hangi versiyonunu almam gerekiyor yardımcı olabilir misiniz ?
Steam de Global Offensive yeterli olur mu yoksa complete versiyonu mu alınacak ?
Amac bu zaten oto slayin kapanmasi mantikli hep diyorum murata sonunda akli basina gelmis. Pub oynuyor olsak eywallahta macta oto slay olmaz cunku macta silah saklama diye bir mantik var ben 3 el tabancayla dolasicam awp cekicem tam awp cektigimde takim el vericek bosuna tabancayla kasmis olucam ne anladim bu isten. Yetisebiliyorsan gorew zorunludur ama A ya gitmissindir 7 sn kalmistir B ye kosmanin mantigi yok
DR. OWL
Kardesim biz senin aldığın takıma Birsey demedik zaten melihler ev Arkadaşı diye 3 Kışı direk aldılar ben başta dedim Serkan bize geç Eşit olur dedim çünkü en başta adam seçmede oyunda değildi daha sonra ellere baktığımızda adam vuramadik en son yunuscan maşallah tek basına ordu gibiydi 12/12 oynuyoruz Karsi takımdan en fazla 5 Kışı ölüyor
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)