ev arkadaşı hikayesini bilmiyodum yunuscanı anlamadım zaten dusta durdu durdu cabblede patladı adam ama keşke devam etseydik 2,5 3 saat maç bekleyip olmayınca üzüldüm sadece :)
Printable View
Kanka el bile aldınız? çoğu zaman sona 2 3 adam kalıyordu ct de. B ye ve ortaya çok kolay giriyodunuz. 3-4 el alsanız ct de el vermemeye bakıcaktınız. Laf yapıp takımı dağıtmakla olmuyor, t den herkes niye tt vermiyosunuz dedi. Bence teamlar eşitti, ben zaten oyun ayarı yapamadığım için doğru düzgün oynayamadım.
geceki maçlar fenaydı :) fena aktık :) ellerinize sağlık beyler :)
Benim için takım hiç farketmez yeterki oyun olsun. Cbble'da da gayet iyiydik bence hatta spec gectigimizde kalanlar el aldı. Takımlara laf etmek yerine girip takımı kendiniz seçmeyi deneyin ne demek istediğimi anlarsınız.
dun aksam ben yokum dıye olmus hep bunlar :p boş yer bulamadıgımdan gelemedım gencler
Şimdi konuyu okuyunca gülesim geliyo bende diyorum niye ct üç kişi oldu adam alıcakken birde çıkıcaklar diye bıçak yapalım diyodum :D ama halen kararlıyım uzun bir süre takım almıcam benim kızdığım nokta biz hep dedik yenilsekte yensekte bırakmadan devam edelim nolıcağı belli olmuyo diye geçen maçta mesela terör ken 10 maç el alamadılar dedim en son biz T olamıcaz diye birden son 3 eli aldılar ordan da maç aldılar böyle örneklerde gördüktü oyun zamanında
Şu takim alma meselesini cozsek iyi olacak artik :) seri akalim genşlerr
bazı arkadaşlar yenilmeyi hazmedemiyor sanırım ? amaç oyun oynamak beyler yenmek veya yenilmek değil Çağlayan bana hs atıyo dalga geçiyo ben atıyorum dalga geçiyorum, veya Berkan aynı takımdayken direk gelip beni vuruyo :D gülüyoruz geçiyoruz bu kadar ciddiye almaya ne gerek varki ?
Ben çok ciddiye alıyorum oyunu...Kimsede yalan söylemesin ben ciddiye almıyorum zevkine giriyorum diyerek.Herkes azimle oynuyor,frag'im yüksek olsun istiyor.Bırakın arkadaşlar herkes herşeyin farkında...
Abi hepimiz oynuyoruz ama hiç bir zamanda ne sen ne ben abi 6 el 9 el alamayınca oyundan çıkmadık veya takıma laf söylemiyoruz her zaman daha iyi taktik daha farklı taktik uygulamaya çalışıyoruz hee adam eksik oluyo o tamam haksızlık oluyo veya adam görev yapmayı bilmez yine kızarız ama hiç bir zaman maçı yarıda bırakmıyoruz
19 kişiyiz beyler son 5 kişilik yer kaldı :D :D
Maçı yarıda bırakıp gidenlere bende ayarım.
Maçı yarıda bırakıp gidenlerin gözü arkada kalmasın biz burdayız girmeye çalışıoruz :)
ŞİFRE mi değişti acaba şifre yanlış diyor