şıtandart ayar oyunda nasıl yüklüyse oyle yani :)
Printable View
Eyv berkan senelerdir kendimce oynuyorum ama hiç çalışmıyorum bu derslere haha
Serverda şifreyle oynayanlar varmı sizce ?
Ben de default şekilde oynuyorum ama artık cfg arıyorum böyle olmuyor :D
Mause ayarını biraz ayarladım eskiye göre daha iyi gibiyim ama şu dusta geçince mala bağlıyorum :D yarın akşamda sikah sekmesini ayarlarsam tam olucak :D
Cfg hile değil, oyunun içerisindeki ayarlardır arkadaşlar.. :) Eğer sizin oynayışınıza uygun cfg bulamazsanız normal oynadığınızdan da kötü oynarsınız.. En temizi hiç bir ayar olmadan oyunu standart ayarlarında oynamak.. Zamanla gelişecek bir şeydir..
Mertcan sen ilk zamanlara göre baya iyi oynuyorsun.. Silah sekmesini ayarlamak diye bir şey yok :) ak-47 ile uzaktaki adamı tararsan mümkün değil adam vuramazsın.. :) Belli silahlarda belli ateş etme trickleri var.. Colt'la basarsın uzaktaki adama gidebilir bi ihtimal.. Ya da yakındaki adama ak-47 ile yere doğru tararsan hs atabilirsin gibi.. :) Bu da zamanla, deneye deneye olacak bir şey.. Ben çok bilirim sırf silahların nasıl tepki verdiğini öğrenmek için botlarla oynadığımı :) Canım sıkılınca hala ara sıra girer oynarım :)
Beyler cfg sadece kendi ayarınızdır. İnternet hızınıza uygun rate ayarı yapmanızı sağlar. Cfg de yazdığınız sv_ komutları işlemez, çünkü internet kafede landan değil online bir sxeli sv de oynuyoruz. Bu ayarlar sv nin kendi ayarıdır, panel harici değiştirilemez."Cl_" komutları ise oyuncunun kendi ayarıdır, tabi bu ayarlardan bazılarını sxe engeller. Kısaca hile açılmadığı sürece oyunda herkes bileğiyle oynar. Kafelerdeki gibi şifreler işlemez.
Zaten cfg nin güzelliği şudur; pc nin kötüyse fps yükseltmek için bazı ayarlar yapılır, bind komutları yani tuş ayarlarını her girdiğinde yapmazsın, passwordlarını, adminliğini, ratelerini devamlı yazmazsın.
cfgyle sg nin duman ayarını bile değiştirirsin, namludan çıkan koçanları görmezsin, yerdeki cesetleri görmezsin. Ama bazıları özelliklede sg dumanı felan engellidir, sxeli sv olduğu için.
Biriniz acil oyuna gelebilir mi ?
Tamam gerek kalmadı. :D
ak47 çok sekiyor 2-3 tarayınca yakından da olsa çöksem de. cfg ile azalır mı o sekme işi.
forum modlarına çağrı #7102 nolu postun sahibine ip ban hatta girememesi için birdaha ne gerekiyorsa o :hahaha:
amx_cvar smiley smiley :D
Hacılar güzeldi espri,kabul edin. :hehe: