Evet genel kitle öyle anladı olay bana yansıdı bende yorum yaptım bir önceki sayfada
Printable View
Birde şöyle durum var iyice ayar oluyorum ona.
Örneğin 25 kişiden 20'si d2 istiyor,diğer 4'ü train,diğeri nuke istiyor.Sonra neden orayı açtın diye küsüp gidiyor.Deli oluyorum yahu.
Bundan sonra oylamada ne çıkarsa orası açılacak.Senin sevmediğin map'i 20 kişi seviyorsa eğer senin dediğin olmaz.Git başka server'da oyna.Bu kadar basit...
cbble dan sonra mıllet sapıtıyor :D 2. map ıde oturtta bılırsek daha az cıkıs olur
Şunu burdan da söyliyim. Yeni map de maç atalım diyorlar ama o mapı kimse bilmiyor. Pub oynıcağımız zaman maçtan önce farklı mapler açılsın hem millet öğrenmiş olur.
Millet öğrendikten sonra da farklı mapler de maç atarız
ya mesela dün dust2002 açıldı, mis gibi maç atılır orada kalabalığı da kaldırabilecek bir map hemde. ama millet yok bu nası map vs daha pub oynarken hemen ikilem, sonra maç seçeneklerinde cbble nuke train beğenmezler. :)
Murat Kardeşim öncelikle selam.
Server ve oyun idaresi sendedir. Eğer oylama yapılıp map seçildi ise, o map'ın açılması kadar normal bir durum olamaz. Bu durumu, çocukca tavırla belli edenleri lütfen oyuna alma :D
Şu an server a şifresiz giriş yapılıyor ve de yabancılar tarafından işgal edilmiş durumda :D
cabble nam-ı diğer cbble herkesin en sevdiği maç map'ı...
TIRAYN nam-ı diğer train ilk başta herkese karışık gelip ama 1-2 sonra severek oynadığı bir map.(şahsen ben sevmiyorum.)
NAYK nam-ı diğer nuke aslında hergün cbble gibi maç listesine eklenebilecek güzel bir map.
Dust2 max 20 kişi ile oynanır fazlasında katliam oluyor.Oyun zevki adına hiçbirşey kalmıyor.Ama en sevdiğim maç map'ı dust2'dir.
30 kişi maç attığımızı düşünürsek eğer,dust2'nin büyük mapler'i de mevcut onlarıda deneyebiliriz.
dust 2 şöyle bi map
normalde t mapı olarak bilinir, 8vs8 e kadar T oyun anlamında üstündür
16 kişiden kalabalık oynanıyor ise oyun avantajı CT ye geçiyor, kalabalık etkisiyle iyi yer tutuluyor :D oynadıklarımızdan ben bunu gördüm :D
asıl hatayı serveri 32 kişilik yaparak yaptınız bence :D eskiden böyle problemler yoktu 24 kişi her mapte oynuyorduk :D
dust2'nin o kapalı kapılarının açık olduğu map vardı onu araştırıyorum.Çok kalabalıkta orda oynayalım.
ben sana söyliyim yine sıkıntı çıkar :)
de_dusferno2 diye bir map yükledim güzele benziyor.
Abi ne maplar var ya dehşet güzel haritalar var.
Nuke benim favori mapımdır mesela. 5-5 clan maçlarında ct iken alt taraftan merdiven yapip barakadaki bombayı defuse etmiştim :D
Murat abi senden ricam şu adam almaları kafa kafaya ayarlaman. 15 kişinin 5i oyuna hakim değilse o 10 kişinin başını yakabiliyor. O kisileride paylastirmani oneriyorum. Geçen cbble orneği gibi..
Haklısın.Zaten en iyi oynayanları bir takımda tutmuyorum artık.İstedikleri kadar alışsınlar.
serkan,jj musti,e.bozoğlu,alper abi vs. bunları aldım diye sevinmeyin beyler.Zaten iki kişiyi diğer takıma vericem.
eski halim olsa ben tek siz hepiniz :D:D:D adeksin dili olsa da konuşsa
Videos | SK Gaming