yapcak bisi yok malesef ,fps ve ping sıkıntısıda var zaten oynanmıyor dogru duzgun ,bu hafta fiber netim baglanıcak ,makinayada bi ayarı verince gelirim tekrar.herkese iyi oyunlarr
Printable View
arkadaşlar oyunu burdaki linkden indirmeye çalıştım fakat kötü amaçlı dosya dedi ve son haddesinde kesti linkde bi sorunmu var
varsa birisi özelden tüm indirebileceğim linkleri atabilirmi rica etsem
antıvurus kapat sonra tekrar dene bendede aynısını yaptı dostum. lınkte sıkıntı yok :D bende gelıyorum bekleyın :D
Güzel oyundu bugünlük teşekkürler :D
sırasıyla programları indirdim. oyuna girip connect yazdıktan snra verdiğiniz adresi yazıyorum ama girmiyor nedense . Bi yardımcı olalım :)
half life launcher çalısmayı durdurdu hatası veriyor nasıl halledebilirim :S
bende avg kullanıyorum anti virüs olarak devre dışı bıraktım fakat olmuyor indirmiyo
İlk olarak console'a girip ;
password tt yazıp enter'la daha sonra connect ip'yi yazıp enter'la.
Bu link yardımcı olur.
Başka tarayıcı ile deneyin bir de.
Güzel oyun oldu, devam edenlere iyi eğlenceler. :D
consoldan giremeyenler ip yi favorilere ekleyin onun üzerine tıklayarak şifreyle girebilirsiniz...
edit: fena unutmuşuz oyunu.... paso ayaklarımızı yerden kestiler taklalara geldik sürekli aaahahahhaa :D
Beni de yönetici yaparsan bende gelcem :D
ilk akşama rağmen gayet güzel ve kalabalık oyun oldu ilerliyen akşamlarda boş yer bulamıycaz sanırım böyle giderse :)
çok özürdilerekten herşeyi yükledikten sonra ilk sxe açıp oyuna giriyoruz buraya kadar doğru sanırım kaç senedir oynamıyorum çünkü.birde kurduğum cs ingilizce oda sorun değil ip adresini nedir nere yazıp giriyoruz şifreyi falan
hahahah geldim :)
Arkadaş yurttaki bebeler internete ne yapıyolarsa 1000-2000 arası pınge çıkıyor. İnternet işini bu hafta düzeltmem lazım böyle olmaz
antreman şart bayağa hamlamışım :D
Aldım keleşi koşa koşa geliyorum :D
hadi yahu oynuyoruz normalde daha kalabalık bu saatler girin
sxe intercepting hatası veriyor.
Sxe'yi indireyim de ben de giriyorum arkadaşlar.
scoutzknivez oynuyoruz gelin pampalar
10 kişiyiz devam
tenisi değişin panpalar ben giremiiyorum
sxe hata verdi win7 de napabiliriz?
devam 9 kişiyiz
geldimde geç geldim sanırım kimsecikler yok :D
uniquel yaa sen nasıl bi insansın emre :D dogmamla ölmem bir oluyor sayende paslannmışım biraz alışmak şart oldu :D
akşama giriyorum inşallah önceki gibi bi dışlama olmaz kovulmayız :D
yok mu kımse kapısıcak
oyundaym panpalar hazır ders yokken gelin :D
ya bende server gorunmuyo nedense ip gırdıgım halde dun aksam bırsey yoktu oynuyordum
yok yazıyorum cıkmıyo sıfrelı degıl mı zaten yok dun aksam gırıyordum sımdı cıkmıyo