abi akşama gelecem ben bi mause pad bulamadım ya :(
Printable View
abi akşama gelecem ben bi mause pad bulamadım ya :(
benimde mouse almam lazım ufak mini mouse şuanki kendi kendine sağa sola dönüp yukarı kalkıo :D
oynayan varsa girelim
kaç gündür giricem diyorum giremiyorum bu akşam kesin giricem doldurun serveri :D bi ara rats'da alicanrs vardı sanırım oda girerse iyi olur bayadır goremedim cs'de :D
Hacılar alabiliyorsanız Counter Strike Global Offensive alın onu oynayalım çok güzel ya 10$ mı steam de
oyunda gotune turbo baglanmis gibi kosanlar var. normalmi bu yoksa gizli nos mu basiyolar :)
abı duck mudur nedır onu yapıyolar daha baseden cıkana kadar adam yanımda bıtıo dalga gecer gıbı arkamdan gelıyo :D
he o duck degil ben yanlıs söyledim :) bunny o
bunny jump mıdır nedir bence kapatılmalı sinir bozuyor
sılah alıon tam baseden koseyı donuyosn karsında
Kapatiyorum abi birazdan. :D
hadi nerde bu cs ciler :D
geliuorummm
Ankara gişeler,var mı bişeler :) varsa gelelim
Map deĞİŞebİlİrmİyİzzzz
gelıyorum maca kadar kassalım
mause pad yerine kullanılacak bişey var mı aklında olan zihni sinir oldum :(
şifre mi değişmiş ?
panel kımdeyse kendı takımını sislemeyide kapatabilirmi.
moruk bıcakla kos ,silah aldıgın zaman hızlı kosamassın .En temiz en hızlı bıcakla kosulur + olarak durarak degıl gıderken yururken almaya alıs silahını baseden cok daha hızlı ayrılırsın bu şekilde.
bunny kapatılsa da ben yapıyorum,o eet bir ozellık ama bilekle yapılan bi ozeellık :D yapamayanlar ıcın space tusuna basılı tutunca aclıyo o ztn kapalı sw'de (yanı kapalıydı en azından) onu engelleyemez zaten kimse :D gravity 900 yapn gene yaparım haah
hayır
gelcem 1saate kadar :D
oyunda neden chat kapalı bazen cıldırıyorum yazamayınca :D
Hadi sv yi dolduralım da d2 falan donelim
Maçtan sonra geliyorum. :D
Hİlesİ olan oynamasin
hadi geln dolu sw
ip ilk sayfadaki mi :)
vurula vurula bir hoş oldum :D
var mı oynamak isteyen
akşama eğlence varmı ona göre gelicem :)