User Tag List

Sayfa 427/511 İlkİlk ... 327377417425426427428429437477 ... SonSon
9700 sonuçtan 8.095 ile 8.113 arası

Konu: TechTurkey CS 1.6 Pro Server

OnurJDM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cs serverine ilk girdigim zamanlar normal bi sekilde oynuyodum keyifliydi de ne zaman ki aimle vuruldum tabi bizde biliyoruz google aaim yazmasini kimin aimli oldugunu.simdi burda goruyorum ki bizzat aim kullanan arkadaslar klavyeden bana sallamakta.tabi ben ifşa etme gibi bi yola gitmektense o insanlarin kendine cikarim yapip dusunmelerini tercih ederim.olur ki herkes default oynar bu oyunu soylediklerinizde haklisiniz ama bu sekilde günah keçisi olmayı kabul etmiyorum. Aimi kapat aç yaparak kimse default sayilmiyor velet olmayan büyük abilere duyurulur..

meLaNchoLic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben milletin colt a susturucu takmasının sebebini yeri belli olmasın diye olduğunu bu sw de öğrendim aga... yoksa bence susturucu takınca çok sekiyo colt
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu kızın memeleri anadoluda 9 çocuk doğurupta emzirememiş kadınlarınkine benziyor ama biri ünlü oluyor digerleri tarlada ugrasıyor

YunuscanVg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Edebiliyosan et bizde görelim aylardır oynuyorum kimsede hack çıkmadı sizden başka hack oldugu dusunulen insanlardan ss'de alındı.Herkes oraya eğlenmeye giriyor siz gelip ortamın içine ediyosunuz

ErkanCanS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Levent benim bi sikintim yok.Kardesime 2 sayfa once bi ton laf soylendi kimseye kontra cevap vermedim zaten.Onur benim komsum ve arkadasim onuda savunmadim burda. Sen simdi cikip bana sende hilesin diyorsun bende degilim diyorum ayrica neden hile aciyim yani. Serverdaki kimseyle yuzyuze gorusmedim tanisikligim yok iyi oynarak vezir olunmuyor kotu oynayarakta rezil olunmuyor.Bazen ciddi ciddi oynuyorum bazen yattigim yerden oynuyorum olay bundan ibaret.Serverda aim kullananlar var ben bu ortamdan zevk aldigim icin oynuyorum bu oyunu kafaya oynamak gibi bi beklentim yok.Bu konusmalari yapmak bile bos muhabbet bence.1 sene oldu serverda takiliyorum kimseyle yuz goz olmadim serverdanda forumdanda bi beklentim yok.Lakin bana hile oldugum ima edilince kendimi savunmam gerekiyor.Bu konuda adminleri goreve cagiriyorum benden duzenli ss alin ki kimsenin kafasinda soru isareti olmasin.
    DÜNYADA İKİ BİLİNMEYEN VARDIR.BİRİ KUTUPLAR , DİĞERİ TÜRKLER.. Albert Sorel

BuRaK_eFe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi ne kastınız bu kadar ya hile yapana hile yapmış demekde suç galiba ? Yapana basın banı gitsin... Bugün yapan yarın gene yapacaktır sanki turnuva gibi bu duruma düşmesini anlamadım ben...
    #RenaultSport Clio-R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    laynn azıcık gelinde depişek yaww canım sıkıldı
    şu kızın memeleri anadoluda 9 çocuk doğurupta emzirememiş kadınlarınkine benziyor ama biri ünlü oluyor digerleri tarlada ugrasıyor

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı OnurJDM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cs serverine ilk girdigim zamanlar normal bi sekilde oynuyodum keyifliydi de ne zaman ki aimle vuruldum tabi bizde biliyoruz google aaim yazmasini kimin aimli oldugunu.simdi burda goruyorum ki bizzat aim kullanan arkadaslar klavyeden bana sallamakta.tabi ben ifşa etme gibi bi yola gitmektense o insanlarin kendine cikarim yapip dusunmelerini tercih ederim.olur ki herkes default oynar bu oyunu soylediklerinizde haklisiniz ama bu sekilde günah keçisi olmayı kabul etmiyorum. Aimi kapat aç yaparak kimse default sayilmiyor velet olmayan büyük abilere duyurulur..
    Bk simdi velet o elindeki klavyeyi yere birak benden sana tavsiye. Ok mi sallamak vs bosver simdi sen o konulari girme oyuna aciklama da yapma olur mu ! Sokarim o aimi indirdigin yere geri,redownload etmek zorunda kalirsin.
    Senin yurudugun yerlerde biz cenabet gezioduk insani delirtme,isim versen nolurlan herife bak aim miste sallayanlar bla bla.
    - K -

________
    Dr.Ecu

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    235 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adminler sw ile ilgilenir misiniz

Can's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler bos verın tartısmayı hadı mac atak oyun bos kaldı sabahtan berı gırıp gırıp cıkıyorum ıboo (ıynn-RS=yavas rs) sen karsı takımdan ol senı vurasım var bugun
    powered by:
    Can's

VOLVO C30 d2 ///97 E36 M3 EVO

UnnAmeD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uzuuun bir aradan sonra yakında aranızdayım beyler cok özledim valla csyide sizlerle oynamayıda..herkese iyi oyunlar

OnurJDM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mr.K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bk simdi velet o elindeki klavyeyi yere birak benden sana tavsiye. Ok mi sallamak vs bosver simdi sen o konulari girme oyuna aciklama da yapma olur mu ! Sokarim o aimi indirdigin yere geri,redownload etmek zorunda kalirsin.
    Senin yurudugun yerlerde biz cenabet gezioduk insani delirtme,isim versen nolurlan herife bak aim miste sallayanlar bla bla.
    Klavyeden ne guzel ates ediyosun yoksa aimmi actin , ben burda yasim geregi saygisizca bisey yazmadim ama madem bu dilden anliyosun senin cenabet gezdigin yerde ben gusul dersi veriyodum.

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    235 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OnurJDM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Klavyeden ne guzel ates ediyosun yoksa aimmi actin , ben burda yasim geregi saygisizca bisey yazmadim ama madem bu dilden anliyosun senin cenabet gezdigin yerde ben gusul dersi veriyodum.
    Hadi bakalımmmm

ReFiK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sayılan isimlerin ortalamaları belli bence, ama sende o aradaki sayısal uçurum bence çok daha fazla.

Bazen kafaya oynarken bazen en sonlarda görüyorum seni Erkan ama ne Emre ne Serkan ne de melihi öyle sonlarda hiç görmedim
    Levent aslında bazen kafaya oynamak bazen sonlarda görmek mantığı çok net ifade değil.Ben maçların haricinde kafaya oynayabilirim ama maçlarda oynayamam çünkü frag kasmıyorum daha çok takımımı koruma mantığıyla oynuyorum.Bazen görev yerlerine adam bile görmeden el bitiyor.Birde böyle düşünüp değerlendir

Hileye meraklı arkadaşlar, her şeyin serbest olduğu SV'ler var oralara gidebilirler...

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Hauahauahauaahauahahaah he aim actim . Tuhlan oltaya geldik haauahau gusul dersi veriyomus oldu canim : )
    - K -

________
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    The K olaydıda bu günleri görmeyeydik hüloooğğğğğ...

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sifre yokmu su an serverda?

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayır anlamıyorum aim açan olduğunu hissedince dümdüz yazmak yerine aim açmak mantıklı mı ?

Hırsız görünce siz de gidip çalıyor musunuz ki ?

Adminleri göreve çağırmak yerine bana adminlik verin ben oynamak yerine nöbet tutarım arkadaş dicek biri var mı ?

Adminler maaş almıyor biliyorsunuz değil mi ? Yada siz siteye para ödüyor musunuz serverda oynamak için ki adminlerden bir görev talep edesiniz ?

İnanın yazasım geldi bana adminlik verin oyuna girmem maçlarda ss alır takip ederim diye. Sonra dedim hem nasıl yapılıyor bilmiyorum , hem de oynamak tatlı geliyor. Size de oynamak tatlı geliyorsa admin adminlik yapacak nöbet tutacak demek yerine , oyuncular adam olsun hile açmasın diyebilirsiniz.

Ayıp kavramı eskiden ne kadar önem verilen kaçınılan bir eylemmiş....
    -Fırat

qatrio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler kimse yanlış anlamasin ama yıllarca oynadım bu oyunu aim yok swde. Yetkimde var iletin bakalım ss alalım spec geçip izliyelim aim demekle olmuyor çamur at izi kalsın oluyo birazda.
    Benim içinde wall açıp giriyo denildi ss koydum sıkıntı bitti.
    Genel konuşmiyim ancak benim swde oldugum bir zaman içerisinde wallhack kullanıldıgına inanmıyorum fark edebilicegime inanıyorum.
    Mr.k genel olarak zaten cs e eli yatkın hile aim wall vs çok zor. hem şöyle düşünelim uçunda bu forumda rezil olmak var kimse böyle bişey yakıştırmaz kendine.
    Yüce F.U
    PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Can's Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beyler bos verın tartısmayı hadı mac atak oyun bos kaldı sabahtan berı gırıp gırıp cıkıyorum ıboo (ıynn-RS=yavas rs) sen karsı takımdan ol senı vurasım var bugun
    Ankaraya gelsene bi haci ne olur

bi deneyelim bitsin bu mevzu. sana 2 boy avans

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)