ben atınca kafana çarpıyo geneldebi de uzuna çıkarken oluyodu kaç kere dediğin 3-4 tür
yoktur sanırım, ben de biraz uyucam şimdilik zaten![]()
ben atınca kafana çarpıyo geneldebi de uzuna çıkarken oluyodu kaç kere dediğin 3-4 tür
yoktur sanırım, ben de biraz uyucam şimdilik zaten![]()
Beyler bu akşama şöyle güzel bi maç yapalım.. Eşit olsun takımlar.. Çıkma falan olmadan harbi bi maç atalım![]()
Valla ben de laptopta oynuyorum. Kuzenime fırlattım laptopu ekranın nerdeyse yarısı beyazladı. laptop kuzenden sekip mouse un üstüne düştü, patates etti mouse u. Şimdi farkettim de ne değişik bi fantazi uygulamışım ben ya :/
sw deyim![]()
aman hocam naptn senbenı katma bu adamların arasına, ben bazen ıyı bazen çok kotuyum
afr ayarım bozuk benm..
onura katılıorm, saklanıp beklıorm hs yıorm hadı 1 oldu kolum gorundu 2 oldu kıçım gorundu 3'uncude gorme ıhtımalı yk, sıfır aldğm sılahı hıç kullanmadan yere bırakıormarabanın altını surtmuş gıbı canım sıkılıo
2-3 el ust ustte böyle olursa zatn butun tadım tuzum kaçıo afr fakıre duşuo..
ama oyunun neşe kaynağı serkan yazganoyuna gırdığını görünce yüzümde bı tebessüm oluşuo
emınım o da benı görünce oyle oluodur(yoksa karşı takıma geçerdı
) ahahha..
bordo berelıknka oyunda t'ye gırdığın zmn kırmızı bantlı adam var ya sen onu al, uzaktan senı gorduğumuz zmn sılahı yere bırakıp kaçalım hahahah..
![]()
F&F CAR CLEAN - Detailing Center
Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...
Panel kimde varsa fy_snow3 ve fy_sand yüklesin güzel olur az kişi![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
akşam eve 12 gıbı gecerım o zaman maç atalım soyle kasmasına![]()
Bırde admınlerden rıcam pek oyuna gırmıyolar bızı sureklı votemap yapmak zorunda bırakıyolar admın sayılarını arttıralım veya oyuna daha sık gırersenız sevınırım.Bazı arkadaslar var oyundan pek anlamıyor ama ona ragmen hep oyunda o arkadasları tebrık edıyorum.
12 gibi olursa bende varım![]()
54 YL 820
ATLETİC SPOR CENTER
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)