Ulan ben Steam Girdigim İçin mic Seslerini duymuyorum :D Non steam girincede Mermilerim Gitmiyor Frag kasamıyorum . De_filistin Mapınada Bayıldım :D
Printable View
Ulan ben Steam Girdigim İçin mic Seslerini duymuyorum :D Non steam girincede Mermilerim Gitmiyor Frag kasamıyorum . De_filistin Mapınada Bayıldım :D
Yürü git la ne puscam :D
bende mıkrofonlu kafaya asılan tip kulaklık vardı kulaklık girişi bozuk olduğundan normal kulak içi kulaklık takıom diğerini boynuma asıp mıkrofonunu kullanıom :D baya kablo karışıklığı oluyo ama işe yarıyo :D
Gelicek varmı biraz İsinalimm
Girecekler var mı ?
Oyundayım ben :D
Ben teyzeme gİdİom akŞama kardeŞ payindan sonra gİrerİm Çikmayin :d
Gece aynı kadro yine maç atalım beyler.
00.30 - 01.00 arası herkes oyunda olsun. :D
arkadaşım hoşgeldinden sora gelirim bende :D
kalabalık olursa bende gelirim
bu arada maç atılırken taktiklere uyan herkese sonsuz teşekkürler :D fake'ler rushlar havada uçuştu eğlenceli şekilde :D
sadece infernoda bi yanlışlık yaptık terör olarak başlayarak neyse ki o da baydı zaten sonra :D :hehe:
Madam Murat o saatte dükkan kapatıyor, çoğunluk arkadaşım hg izliyor bu akşam bir de .
Telefon kulaklığını mikrofon olarak kullanabiliyormuyuz :D
Bildigimiz a4tech kameralarda mikrofon mu var :D nasıl kullanıyoruz :D
skype ta falan konuşabiliyoruz mikrofonsuz oyunda niye olmuyor
Çıkıp biraz içtikten sonra kızların eve mi gitsem yoksa kalıp sizinle counter mı oynasam kararsız kaldım..
telefonu mic e çevirebiliyor muyuz olmadı onu deneyeceğim. (Telefon aç demeyin sakın :D )
ayarladımlan kamerayı mikrofon yaptım haha a:D
00.30 maç atıyomuyuz :D
ben hep diyorum istatistik bölümünü üstlere yazıcaktım mis gibi öss zamanı, babam mühendislik yazdırdı da noldu al 6. sene makine müh :D 8 de biter inş :D
infernodaydık hatta cem onu yazdığında ahuahuahuahu
Mertİ'de alttan alttan okuyor,gel sende yaz bir iki şeyler kankitom. :D
Yürü git lan sana iş bile koymam ben :D
O Allah'ın emri :D
Kanka alkollüyken yanımda kim varsa kral oldur.. O an sizle konuştuğum için öyle demiş olabilirim uahuahuha :D :D
Tamam lan çıkmıyorum çok çıkasım yoktu zaten haha :D Açıyorum biramı şimdi.. Misler gibi birazdan oyuna giriyorum.
Cem fena taktik veriyo ama :D Tünele sis atmadan soktu bizi beklettikten sonra hepimiz bi adama öldük :D :D :D