Bunu yiyene altın m4a1 de hediye ediyolar mı abi :hahaha:
Printable View
yok şimdilik etmiyolar :D
Dun ne igrenc bi gundu ya. Hic oynayasim yoktu zaten bot gibi oynadim. Bi ara murata olunce bugun oynamasammi diye dusundum
Konuları okuyacağız diye bu konu yüzünden cs'ye başladım yıllar sonra :)
1 saat sonra toplanak sonra cl macı var ona bakcam akarız azcık:=)
Dün iyiydi de kulaklık olmadan pek odaklanamıyorum birde hatun dırdırı var telefondan :D
o zmn bugun erken girelim aakalım deli gibi :D ben hermaçtan her mapten zevk alıyorum ama genel olarak mac yada pro yada fun map kalabalık ayrı zevkli oluyo
Gece maç yapalım hazırlanın.:D
Benim kadro ;
Ben
Mr.K Onirrr :D
Cem
Levolution
Bir de olursa Mertİ. :D
bu kadro ağır olur yalnız:D merti unutmustum ben:D iyi oynuyo o :D kimse duramaz karşımızda:D
Aynen o kadro biraz hardcore olmuş :D
Onurla ben aynı takımda olayım yeter..Takıma 3 puan sözü veriyorum haha
hahahah awp kingler karşıda işte.Şimdi gelsinlerde bi hıaammına hepsinin. :hehe:
Angaralı yeter tüm takıma dimi HellRot :D
Hadi gelsin herkes :D
ben giriyorum birazdan sabaha kadar da çıkmam bilgisine sunarım piropileyırların :D
sanırım dust 2 de daha çok pusuya yatmam gerekiyo herkez unutmuş beni :hahaha::hahaha: gelen varmı oyuna
Ben girdim gençler dökülün hadi :D
Gece hazırlanın beyler.Umarım kimse kalmaz dükkanda kulaklığı takabilirim.
aman mümkünse sen bışy ıçme :D o akşam beynımızı sevdın hahahah.. :D
kankam ışım olmadığı zmn dırek serverdayım, ama sohbet muhabbete arayabılırsın :D 0555 322 28 96
(bu arada faruk ısmıne nıe yıllardır faruh derler onuda anlamadm, bılen varsa açıklasın please :D)
JEMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :D
bende de alışkanlık oldu, maç yapınca T'den CT'ye geçıorz, karşıma T gelıo sıkamıorm, elım gıtmıo tetığe ahhaha.. :D
bız süper bı uçluyuz, bız bı aıleyız, güzel bı aıleyız ahhaha.. :D
adam eşlı oyunları sevıo :D nıe oyle dıosn çağlayan aaaaaaaaaaa.. :D
Şifreyi pm alabilir miyim?:o
BEnde geldiim haydinn gayriiik
dün akşam harbi çok zevk aldım faruğunda dediği gibi CT ye gecınce tetiğe basasım gelmıyo :D ama olsun bı kere bombayı cözebıldım :D
T dekı tur bıttı CT ye gecmemısım ben bı baktım herkez farklı dedım oluyoooo sıktım orda bırılerıne sonra gectım CT ye :D
hadi beyler gelin 8 kişiyiz
şimdiden sölüyorum wall açan varsa kapasın.
Kurşunlarımı cilaladım bekliyorum
bilek herkesde varda bazen inandırıcı olmuyor bazı vuruşlar :)
baktım 2 kişi vardı, birazdan gireriz..