mert falan oyunda bende giriyorum şimdi öylesine :D
Printable View
mert falan oyunda bende giriyorum şimdi öylesine :D
Kanka bu kadroyla turnuvaya katılırız hastamısın :D Biz takımları eşitleyelim diyoruz murat ezelim diyo uhauha :D
Zenginlik böyle bir şey işte.. Bastım parayı 10 pingin üzerine çıkarsa dava açarım dedim :D
Adam öldürdükçe rank düşmez.. Ölmeden adam vurman gerekli.. :) Reset sadece o anki fragını sıfırlar.. Rankstats genel skorlardır.. :)
Turknet kullanıyorum.. 8mb'e kadar sınırsız.. Normalde speedtest yapınca 6 mb falan çıkıyor hızım.. Öyle fiber falan değil aslında:)
superonline, akşamları hat yoğunlaşırsa ping 80 lere geliyor haricinde 20 civarı benim de :)
O turknet benide aramıştı da reddetmiştim hiç duymadığım için :D ama en yakın zamanda geçicem
Cem geçen hellrot balans ezeriz demişti de o yüzden bu kadroyu çıkardım. :D :D
steam den oynasaniz cok guzel olcakta :D bizim takim belli degismeyelim bak :D
kaçta başlarız maça?
maç olucağı zaman yazarmısınız foruma bende gelirim
10 gibi toplanalım 11-12 gibi maça geçeriz bence :D
11-12 erken laa,yani benim için erken.12.30-01.00 arası olabilir. :D
BEE ve yunuscan bizim takımda olsun Murat steam var onlarda ahah:D
Galatasaray maçını izleyeceğim.. Maç sarmazsa erken girerim.. Yok sararsa maç bitiminde doluşun direk server'a.. Hemen atarız maçımızı :D
Mert bu akşam ne yapıyoruz..
A)Vodka
B)Bira
İkiside hazır.. :D
Beyler 21:45 maç var bugün biraz geç olsun oyun
erken kalkan yol alır misali erkenden doluşalım işi gücü olmayanlar :D
şimdiden içmeye başladık eğer maç sonuna ayakta olursam girerim 12 1 gibi :D
Adamlara bak bende burda kahve,cola,burn,sigara,çig köfte götürüyüm. :( İçemiyorum len burda araba kullanıyorum ben sizin gibi evimde değilim. :'(
Maç çok kötü biterde sinirden rakıya devam edersem gelemeyebilirim :)
4 duble karardır beyler, tek başınıza 50cl 35cl vodka+bira nedir la, yatağı bulamam ben o kadar alkole :D
bendede böyle :D
http://i.hizliresim.com/K45vl4.jpg
Vodkamı aldım.. Fındığımı aldım.. Sigaram da yanımda..Galatasarayımı izlerken nete de bakıcam.. Sonra da maça giricem.. :D
http://i.hizliresim.com/emn9d4.jpg
uhauha ben çay piskevitlaa huahua alkol tüm kötülüklerin anasıdır :D :hehe:
ulan offside oldu :D
gece madem herkes alkollu danzka world edition'la akıyım bende napalm :D :hehe: herkes alkolikmiş. :hehe:
Bağada verin :(
Gece friendly fire i kapat Onur birbirimizi bulamadan ölürüz yoksa ahaha:D
kardeşım deıl lan o "gardaşım".. :D
bombayı korurken olmesenız herşey yolunda olcak :D ben sureklı sakın olan yere gıdıorm, bomba kurulunca mıllet tek tek onumden geçmeye başlıo bnde erıtıorm karşı takımı.. :D
wayyyy :D sende dırek satışfactıon yapıosn demek, akşam oyuna erken gır, fazla bekletme benı ışım var senınle.. :D
ooooooo burası erkek koktu hahaha.. :D
Ulan yeniliyoruz ya.. Neyse.. Yapcak bişi yok.. Ben bi yarım saate girerim server'a.. :)
Hacılar hazırlanın dükkan şuan sakin.1 saat sonra ışıkları kapatır kepenkleri indirir içeceklerimi alır pc başına geçer kulaklığımı takar savaşır sevişiriz. :D
Bende ping kötü olur büyük ihtimal izlemek için girerim. Gece düzeliyo ama gece oynaşırız :D
yarım saat siz gelene kadar başka serverda ısınim dedim adamlar beni ekle demeye başlayınca yakamı zor kurtardım gelin artık :hahaha: