4'e kadar oynadık valla biz..![]()
Beyler bu arada oyunla ilgili 1-2 ufak tefek şeyler geldi aklıma.. Onları yazayım..
-Biz adminler olarak ara sıra silah çekiyoruz panelden.. Fun mapler hariç bunu yapmayalım bence.. Haksızlık oluyor çünkü.. Özellikle takımlar eşitken yapılınca hoş olmuyorHani bi taraf ezilirken ben veriyorum bazen ama o göze batmıyor..
-Fun map'lerde de bokunu çıkartmayalım.. Mesela Dün 1 hp lik bölümde ben çok güldüm görkem sürekli farklı farklı silahlar verdi o çok eğlenceliydi.. Ama cennet mahallesinde Günay malı awp çekiyoHadi bi el yapılır şakadır güleriz ama devamlı yapılınca oyundan soğutuyor
(Benimde uçmalı haritada colt çekip aşağı atlamışlığım var ama o ayrı
)
-Genelde dust2 haritasında çok eğleniyoruz.. Ama farklı map'ler bulursak orda da güzel makara olabilir.. Mesela dün turgay'ın şato gibi dediği yer güzeldi.. Kalabalıkken sarabilir orası
-Maç yaparken sinir yapmayın beyler.. İyi oynayanlar taktik alamayan adama kızıyor.. Ne gerek varEğlenelim diye maç yapıyoruz.. Milleti oyundan soğutmanın anlamı yok..
Takımlar eşit değilken bile ben yenilen tarafta olunca çok gülüyorum.. Patır patır öldük dün inferno'da ama Terör'deki muhabbet çok makaraydı..
Varsa aklına takılan, eklemek isteyen yazsın.. Sonuçta hepimizin stres atmak için girdiği ve gülmek için oynadığımız bir oyun![]()
Mesela şarkı söylememden rahatsızsanız daha çok şarkı söylerim bunun gibi mesela hahahaha![]()
![]()
![]()
Repertuarını geliştirmeni istiyorum Jemmm![]()
![]()
Golf MK3 Sport - SATILDI.
Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
Golf MK2 GTD...
-Ne Mutlu Türküm Diyene...
K.Atatürk.
aynen cem valla içimden geçenleri yazmışsın benim en çok takıldığım olay map'ler dönüp dolaşıp d2 inf snow oynuyoruz aslında çok güzel mapler var bende yüklenilcekse atabilirim, paneldede çok güzel mapler yüklü ama malesef açılmıyor![]()
F&F CAR CLEAN - Detailing Center
Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...
aa maç mı atıyoduk![]()
![]()
![]()
![]()
italy'de spec geçip T geçmemizde iyidi uhahuauha dün çok güldüm ya![]()
- K -
________
Dr.Ecu
Eklemek istediğim tek şey tam bir kara cahil olarak oyunda olmama ragmen hiç olumsuz tepki göstermediniz hepinize teşekkür ederim acayip zevkli geçiyor![]()
Bu akşam var mı maç? Dün akşam hem Dust hem Inferno'da gayet zevkli oynadık.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)