dün ben geldim millet çıkmaya başladı![]()
d2 long u açtım bayrak kapmaca oynayalım diye oyundan attı giremiyorum.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Yanlış anlaşıldıysak kusura bakma Mertcan, kimsenin öyle bi niyeti yoktu vodka vb söylemler sırasında. Dalga geçme amaçlı kimse kimseye bir şey söylemiyor oyunda, sen de sürekli oynuyorsun bunu farketmişsindir. Boş yere kızıp kırılmana gerek yok, ben de zamanında Serkan'a kızdım, sövdüm yani. Tekrar kusura bakma.
oynuyorum sürekli ama herkezin bir dayanma noktası vardır devamlı bir insanın zayıf noktasına basılarak dalga geçilmez oyun oynadığım zaman bile kimse kimsenin üzerine veya şahsına bukadar yüklenmedi yok torbacının numarası ne yok şu şaka yolu küstüm dedim olmadı sesim gerçektenmi kötü geliyo yazıyorum ona rağmen yükleniyosunuz üzerime bende şaka kaldırabiliyorum ama sınırında zaten beni az çok bilirsiniz kendimle dalga geçerim ama bu fazla geldi kusuruma bakmayın herkezden de özür dilerim
@murat abi beni en iyi sen anlarsın sende çok sinirlenebiliyosun bazen
Nerden bilelim Mertcan en hassas noktan olduğunu, ki dalga geçme amaçlı değildi hiç birisi ki Murat'ın dediği gibi hepimizle geçiyolar zaman zaman.
Küstüğünü yazdıktan sonra üstüne gelmedik ki hem veya ben hatırlamıyorum kaçırmış olabilirim, tekrar özür dileriz oyundakiler adına ben diliyim.
Murat sende nası sakin dingin bir ses tonu var bir angaralı olarak çözemedim haha adam tam Sezen Cumhur Önal Spec
http://www.youtube.com/watch?v=tAVgL2Fp3-c
13. saniyede geliyor
1881 - 193∞
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)