Balkon kesiği için, baya oyaladım ama Onur'u
Ayrıca oyun sürekli donuyor ve fps 50 sürekli. Dün software versiyonda oynadım oyun donmadı fps yükseldi rahat oynamaya başladım tam bu seferde maç bitti
Vitek gibi geç açılıyorum![]()
Balkon kesiği için, baya oyaladım ama Onur'u
Ayrıca oyun sürekli donuyor ve fps 50 sürekli. Dün software versiyonda oynadım oyun donmadı fps yükseldi rahat oynamaya başladım tam bu seferde maç bitti
Vitek gibi geç açılıyorum![]()
Bu gece sağlam maçççç..
Soner abi hallet bugün mutlaka,gel kesin.Hem çok gülersin hem de bırakamazsın oyunu daha yok mu dersin.![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Berkan'la aynı takımda olunca bir güç,kuvvet geliyor bana.Sesini duymak yetiyor şapşiğin.![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Takım alışmalarında şöyle yapsak nasıl olur. Sunucuda ki 'sağlam oyuncular' biliniyor. Onları takımlar'a bölüştürsek ve geri kalanları alsalar.
Mesela Serkan Yazgan, Honda Tuğral, Le10ur aynı takımsa olursa karşı takım mokoko olucağı kesin gibi. Onun yerine kaç tane 'sağlam oyuncu' varsa bölüştürelim T ve Ct olsunlar geri kalanlarımızı seçsinler.
Maç atmaktan nefret etmeye başladım, 30 dk bekliyoruz her seferinde dün dayanamadım quit attım çıktım. Biraz kafa dağıtalım diyoruz kafamız seviliyor.
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
beyler kusura bakmayin arada takılıyorum size, tam bi elfreniyim biliyorum ama ilk defa oynuyorum darılmıyosunuz dimi=)
bu gece atarsanız bende varım=)
3.5 yıl sonra ilk denemede çapraz bağ koparttım. Rodaj sonrası ilk roll da yağ koymadan gazlayıp 0 km k20 motoru yatak sardırmış ulvi kadar keyfim yokBi tur geleyim azcık ölün bana neşem yerine gelsin ahali...
-Fırat
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)