Tamam abi, mağaza bilgisi için teşekkür ederim.
Printable View
Ekranın sağ üst köşesi sarardı, sanırım fazla ısınmadan dolayı, servise bırakacağım ve anladığım kadarı ile garanti kapsamında fakat kızım bir kaç kere düşürdü ve köşelerde azcık aşınma var, merak ettiğim şey ise, servis ekran köşelerindeki aşınmaları bahane edip kullanıcı hatası der mi?
teşekkür ederim, bu hafta bırakacağım, bakalım ne olacak.
ben bugün bırakıcam sarı leke için yazarım burayı gelişmeleri
fiyat performans olarak çok iyi bir makine, 1 senedir kullanıyorum çok memnunum daha önceden iphone kullanıyordum.
eşimde de aynısından var ama aldığının ikinci ayı ön camı kırdı 650 lira fiyatı var serviste :) ön camlarınıza dikkat edin
verdim bugün servise. sorunlarım şu şekilde: sarı leke, çabuk şarj tüketme, çok ısınma.
servise gidicek telefon dediler ok dedim bakalım ne zaman gelcek
beyler kitkat sonrasi isinma sorunu sadece oyun oynarken mi yoksa genel bir sorun mudur?
hepsiburda kampanyasi bugun bitiyor;
1250tl 32gb
bende genel bi sorundu.
10 gün oldu daha telefon serviste hala işlemde..
oyun oynarken ısınıyor sadece, sarj durumum çok iyi ben çok memnunum G2'den..
bende memnunum genel olarak, eşimde de iphone4 vardı onu satıp ona da aldım fakat onunkinde ekranın sol üst köşede çok az sararma var ama çok rahatsız edici boyutta değil, bakalım belki bende veririm servise zaten yasal olarak 20 işgünü içerisinde teslim etmeleri gerekiyor, aksi halde tüketici hakları vasıtası ile para ya da ürünün yenisi ile değişimini talep edebilirsiniz. 20 işgününden fazla beklemeyin.
sararma için örnek fotoğraf var mı? google'dan sonuç alamadım.
ben oyun oynamıyorum, ama seyir halinde şebeke üzerinden internet kullanımda çok ısındığını hissediyorum.
teknosadan aldım. kararsızlıktan 7 gün içinde iade etmedim, 7 gün sonrası da koşulsuz iade edemiyorum sanırım.
g2 alma arefesınde bu sorunları duyduğum ıyı oldu vazgeçtim valla
neden vazgeçtiniz ki ? herkesin başına gelen bi olay değil bu. servise götürdüğünüzde onarıp geri veriyolar telefonunuzu. olmazsa yenisini veriyolar. sıkıntı bi durum değil yani.
Malzeme Eklendi Stok Kodu : ACQ87040902, FRONT COVER WHITE YENİ KOD
değeri 95 euro internette :D
18inde verdim servise. daha 1 eylülde almışlar işleme bu kadar yavaş bi servis olamaz. sarj sorununuda uygulamalara baglamıslar.
ısınma ve şarjı az gitme sorunu uygulama kaynaklıdır. uygulamalar silindiğinde normal olduğu gözlendi.*
arka kapaktaki LG yazısı ve logosu düşen var mı benim gibi? :)
2 tane aldik sifir g2 daha yeni, hemen kitkat yukledim wipe yaptim ama arada telelefonlar donuyor, tiklanmiyor neden acaba ?
arkadaşlar bende g2 kullanıcısıyım herhangi bi ekstra program yüklemedim telefona stock yani :) yanlız şöyle bi durumum var benim benim kameram sizin çektiğiniz fotograflar gibi deil. sanki e-250 ile cekiyo gibi hissediyorum kendimi.
Örnek az önce cektiğim bi foto;
Image - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting
Bir sorun var gibi. Gündüz güneşli bir havada çekim yapar mısınız birde ?
buda aksam üstü bi foto
http://i61.tinypic.com/zsqyky.jpg
buda başka bi foto
http://i57.tinypic.com/15yvlfn.jpg
Fotolarda hiç keskinlik deniyor sanırım o yok. Çokta anlamam bu işten ama bi problem olduğu ortada.
bnde bi problem oldugunu dusunuyorum :)
odaklamanız manuel mi otomatik mi ? kamera ayarlarını ss alıp atarmısınız. kameranın yüzeyini foto çekip atarmısınız başka bi aletle ?
Telefon servisten geldi.
Bendede kamera sorunu var uzagi net cekemiyo ama yakindan ates ediyo resmen :D odak otomatik ama anlamadim