Ben 1 sendir spigen kilif ile kullandim. Benim telefon isinmiyorda. Sag ust kosede nokta seklinde bir sararma oldu. Su an icin beni rahatsiz etmiyor.
Printable View
Ben 1 sendir spigen kilif ile kullandim. Benim telefon isinmiyorda. Sag ust kosede nokta seklinde bir sararma oldu. Su an icin beni rahatsiz etmiyor.
g2 icin slimport satan varmi ?
TR ye gelen ilk serilerde olan bir problem ama servis garantiden hallediyor ve yeni serilerde bu sorun yaşanmıyor zaten, bence her şeye rağmen fiyatına göre iyi telefon
Ben dusurdum telefonu ve ekran kirildi. Fakat orjinal ekran siparis etdim. Geldi servisde 400 500 arasi fiyat isderken ben 200 tl ye kendim degistirdim. acmisken temizlik ve kartlara su yalitimi yaptim mis gibi ter temiz kulanmaktayim. Cok guzel telefon bence.
bu g2 nin belli bir serisinden sonra sararmayı yok edemedilermi ?
hani şu üretim yılı bu üretim yılı hesabı
Ben bugün ekran sararmasından gittim Ankara Fırat elektronik 1.30 saatte lcd değişim yapmışlar yarın alcam :)
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/...e0&oe=550F721A
Benim telefon 408k yani 2014 ün 8. ayı üretimi 3 aydır bende feci kastım bir şey yok şuan için. Ama bazıları 1-2 ay kullanmış hemen sararma göstermiş kiminde 1 yıl kullanmış hiç yok son seriler sararma konusunda daha dayanıklı 1-2 problemi cözmüşler ayrıca 408k da radyoda var bazı serilerde yok :)
Benim 2,5 hafta oldu halen daha parça bekliyorlarmış ... Bu izmir-Çankaya servisi iyi değil ...
Yukardada söylemiştim Çankaya tırt.eğer problem çıkarırlarsa cihazı bana gönder 3 4 günde elinde olur.
aynen öyle. 2-3 hafta parça bekliyosun. zaten servis demeye 1000 şahit ister. LG bayi var onun içndne 2. kata çıkıyosun orda :D
benim telefon lg garantili değil distribütör garantili böyle ekran sararsa falan sıkıntı yaşarmıyım garanti yönünden
şebeke verisinin az olduğunu düşünen var mı yada hisseden? az çekiyor gibisinden.
ben özellikle internet kullanırken yaşıyorum
aldığımdan beri gelen giden bir güncelleme yok 4.4.2 mevcut ama lg cihazlarını sorunları çözmek adına pek desteklemiyor gibi. kesinlikle donanımsal bir sıkıntı yada yetersiz ekipman kullanımı.
Benim g2 de sağ üst köşeden alt kısımlara kadar sararma oldu, telefon bir kaç kere kızım tarafından düşürüldü, garantiye verip parça değişimi talep etsem düşmüş bu cihaz deyip çamura yatarlar mı, ayrıca nereye vermem gerekiyor turkcell den almıştım.
Urununuzun ekrana bagli darbe catlak kirik varmi kasada kenarlarda varsa darbe diyorlarBisey yoksa sknti yok
Köşelerinde ezik yerler var ama ekrana gelen yada ekran uzerinde çatlak yok, bildiğim kadarı ile ısınma sonucu sararma kronik fakat tr koşullarında ne tuttururlarsa kar görüyorlar
Kenarda ezik varsa yapmazlar :) ben yalvar yakar yaptırdım bir kereliğine dedi.
Abi yapmazlarsa git 200 tlye yeni ekran al kendin tak nasıl takılacağı bir çok yerde gösteriliyor anlamam diyorsan telefoncu bir tanıdığına yaptır
Benim telefonda ekran sararması ve şebeke sorunu da çıkmış birebir değişim vermişler.
Bende umuyorum sari ekran ciksa degisime yollasam diye ama cikmiyor bosuna teknosaya o kadar para bayildik :/
Benimkinin gozle gorulur bir kac kusuru daha var ama pek elle tutulur yonden degil bi hatasini bekliyorum telefonun :D