herifler lolipopun çıbığına geldi bizde hala güncelleme yok :D
Printable View
herifler lolipopun çıbığına geldi bizde hala güncelleme yok :D
Samsung wonderi 3 sene kullanayım dedim fakat sürekli şarj soketi bozulmaya başladı.En son tamir edecem derken iyice bozdum bu sefer telefoncuda yapamadı.Ben de gittim LG g2 aldım geçen hafta.
-3g kapalı
-Mail alımım devamlı açık.
-Sadece whatsupp ve telefon görüşmeleri için kullanıyorum.İnternete nerdeyse hiç girmiyorum.
Batarya tam 46 saat dayandı.
Çok memnunum şimdilik :)
Sonunda bende sol ustte cizgi seklinde sari leke konusuna magruz kaldim sanirim turkiyeye doner donmez bu sorunu halledecegim. Telefonun yanlarinda siyriklar mevcut caba bir sorun sikinti yaparlar mi garantide
ekranda sararma yaşayanlar garantiye götürdümü hiç nasıl bi işlem yapıyolar ?
pazar günü telefonu iskeleden denize düşürdüm 3-4metre falan vardı otların arasına girdi. gözlük arayıp alana kadar bi 4-5dk süre geçti. telefon kapalıydı tabiki çıkardığımda arka kapağı zar zor açtım batarya zaten çıkmıyo havluyla kuruladım oldugu kadar. pirince yatırdım telefonu 1 gün falan hala açılmıyo ama. şimdi sarja takayım dedim, bildirim ışığı hızlı yanıp sönüyo normalde yavas yavas yanıp sönüyodu. açılmıyo hala telefon napmak lazım bi yardım
telefoncuya verdim geçenlerde. içi oksitlenmiş telefonun leş gibi olmuş olmaz falan dedi. nokia e55 kullanıyorum artıkın kafam rahat whatsapp kullanımla 2-3 gün rahat rahat şarj gidiyo 3.5g açık :D
android 5 güncellemesi ile şarj süresi az da olsa daha iyi ancak benim sıkıntım başka.
eskiden ses kısma tuşuna basarak titreşime ve sonrasında komple sessize alıyorduk. Şimdi kısma tuşu ile alamıyoruz. Profillerden sessiz seçtik mi bu sefer alarm çalmıyor önceden çalıyordu. Nasıl çözebiliriz bu problemi. En ufak titreşim uykumdan uyandırıyor o yüzden komple sessize almam lazım fakat alarm duymazsam 1 sefer daha işten kovulurum herhalde. :D
kamerada sorun oluştu benim foto çekiyo ama kayıt yapmıyo hafızada yer var ama kaydetmiyo,aynı sorunla karşılaşan oldu mu.
ekranımda sararmalar mevcut 2 gun once garanti ile servise yolladım bakalım ne olacak.
benim ekrandada sararma başladı
garantiden değiştiriyolar ekranı sararma olduğunda. bende değiştiğinde bi daha telefonda ısınma bile olmadı eskisi kadar. yalnız çankaya servisi çöp. 15 günde telefonun iş kaydı açıldı falan 1 aya aldım telefonu
valla en bi daha en son verceğim yer çankaya servisi olur ama başkada yetkili lg servisi yok sanırım. tek sorunları çok üzün sürede işlem yapmaları. bu konuda görmüştüm biri yazmış telefonu verdim gözümün önünde ekranı değiştirip verdiler diye. çankayada 3-4 hafta bekliyoruz malesef :)
Bende de ekranda sararma, arka tarafta soyulma ve harflerin düşme durumu var, servise vereceğim vermesine de Exporer'da favorilerim var ve yedekleme yapamıyorum, senkronizasyon açık telefonda ve merak ettiğim ise explorer chome gibi browserları da kapsıyor mu bu senkronizasyon yada ekstra bir işlem bir uygulama var mı favorileri yedeklemek için?
G2'lerine ota üzerinden lollipop güncellemesi yapacaklar dikkat edin. Güncelleme yapan herkes şikayetçi pil ömrünün hissedilir oranda düştüğünü
ve cihazda yavaşlama olduğunu söylüyorlar. Wireless güncellemesi gelene kadar bekleyin hatta gelse bile ilk yükleyen olmayın derim.
aksine bende pil süresi uzadı.
ekranımda sararmalar vardı garantiden ekranı değiştiler.Telefonun çok ısınıyordu ve şarjı aşırı derecede bitiyordu.Şimdi telefon sıfır gibi oldu canavar valla :)
LG G Flex 2 alıp kullanmaya başlayan varmı nasıl yapmışlar ?
arasıra karşıdakinin sesi boguk geliyor ve benım sesım kesik kesik gidiyor karşı tarafa.Çözümü var mıdır bunun?G2lerde kronik bir sorunmuş.
Telefonu en sonunda aşırı ısınma, ekranda sararma ve kaplamasının dökülmesi nedeniyle servise verdim ve bu sabah durumuna bakmak için LG servisinin web sayfasına girdim, böyle bir yazı çıktı. Daha önceden telefonunu benzer bir durumdan servise veren arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Ne anlama geliyor?
İşemri No : 2***61
Cihazın Durumu : İŞLEM GÖRÜYOR - TEKNİSYENDE
Marka / Model : LG LGD802
Garanti Durumu : GARANTİ DAHİLİ
Ucret :
Aciklama :
29.06.2015 09:42:53 İşemri Açıldı
29.06.2015 11:46:48 0532***9*9* 3***85****5**** IMEI No.lu cihaz LG Teknik servise ulasmistir.Cihaz takibini 0 312 231 6 543(LGE)veya http://www.lgankaraservis.com adresinden yapabilirsiniz.
29.06.2015 12:19:33 Malzeme Eklendi Stok Kodu : ACQ87040902, KAPAK ÖN CAMLI BEYAZ
29.06.2015 12:21:14 Cihaz Statusu Değişti: TAMİR EDİLDİ KAPANDI Tamir Kodu: FM-LCD degistirildiKapanisSonucu: TAMİR EDİLDİ KAPANDI Not:Panel degişti.Genel kontrollerden geçti.
30.06.2015 08:01:45 Kalite kontrol geçemedi.
Benimde ekran sarardı garantiye yollicamda kaç günde geliyor ortalama
Bilemiyorum, ben 29 unda verdim cihazı ve hemen iş emri açtılar, muhtemelen parça/yoğunluk durumuna göre değişiyor şuan bekliyorum, bilgilendirme yaparım.
bende yollayacağım garantiye benzer sorunlardan fakat şu süre işi hakkında bilgilendirirseniz istanbula kargo yapacağız herhalde
gmail eposta kuramadım nasıl yapabılırım ( gmail app değilde cihazın kendı uygulamasında yapamıyorum )
herkese iyi günler,
bu telefonu aldığım günden beri kısa mesajlarda sorun yaşıyorum.
kısa mesajı yazıyorum ne zaman 160 tanelik harf sayısı bitip ikinci sayfaya(bölüme) geçse mesaj bende iletildi gözükmesine rağmen karşı tarafa gitmiyor.
aynı sorunu yaşayan var mı?
Merhaba arkadaslar Gecen aylarda ekranım kırıldıgı için yaptırıp spingen kılıf aldım fakat siparis 4-5 gün de anca gelince 2.siparisi vermiş oldum ve iptal edemedim Elime 2-3 gün içinde ulasıcak buyuk ihtimal orjınal spingen slip armor KIRMIZI kılıf eger almak isteyen varsa güzellik yapıcam
http://i.hizliresim.com/g5mRJN.jpg
İstanbulda olan var ise Şengüllere elden vermesini tavsiye ederim. Ekranda sararma ve yan tarafta çatlak vardı. Yaklaşık 30 dk içinde teslim ettiler. Çok memnun kalmıştım ilgileri de bir hayli iyiydi.
Benimde ekranımda sararma vardı aşırı ısınıyordu şarj çabuk bitiyordu. Verdim garantiye tam 1 hafta icinde teslim ettiler ekran değişti bütün sorunlar gitti.