User Tag List

Sayfa 11/61 İlkİlk ... 91011121321 ... SonSon
1157 sonuçtan 191 ile 209 arası

Konu: Lg G2 hakkında bilgi

1.6 VTi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar konuyu okudum da bahseden olmamış. ***** cihazda ön tarafta tuş ya da softkey yok, menü-geri-ana ekran tuşları ekranda çıkıyor. Fakat internette yaptığım araştırmalarda, oyun oynarken,...vs o tuşları ekrandan kaldıramıyormuşuz ki bu benim için karar vermeme sebep olacak durum. Bir de LG hakkında, yazılım güncellemesi olarak çok zayıf, çok nadir update çıkıyor denmiş.

Şimdi, bu tuşları oyunlarda ya da o kalkmayan app'larda kaldırmanın bir yolu, ayarı var mı yok mu ?

Bu iki bilgi gerçekten çok önemli. Evet, belki 3 kuruşa 5 köfte alıyoruz bu telefon ile, ama hergün en çok kullandığım araca da kullanırken bu özelliklerden ötürü sürekli irite olursam o 5 köftenin de bir kıymeti yok.

Bilgi verenlere şimdiden çok teşekkürler.
    Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 1.6 VTi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar konuyu okudum da bahseden olmamış. ***** cihazda ön tarafta tuş ya da softkey yok, menü-geri-ana ekran tuşları ekranda çıkıyor. Fakat internette yaptığım araştırmalarda, oyun oynarken,...vs o tuşları ekrandan kaldıramıyormuşuz ki bu benim için karar vermeme sebep olacak durum. Bir de LG hakkında, yazılım güncellemesi olarak çok zayıf, çok nadir update çıkıyor denmiş.

Şimdi, bu tuşları oyunlarda ya da o kalkmayan app'larda kaldırmanın bir yolu, ayarı var mı yok mu ?

Bu iki bilgi gerçekten çok önemli. Evet, belki 3 kuruşa 5 köfte alıyoruz bu telefon ile, ama hergün en çok kullandığım araca da kullanırken bu özelliklerden ötürü sürekli irite olursam o 5 köftenin de bir kıymeti yok.

tuşları kaldırmanın yoluna baktım bulamadım yoktur sanıyorum öyle bişey ama tuşları kaldırmasakta sıkıntı yok çevrenizde birinde varsa deneyin derim.

yazılım güncellemesine geçen sayfalarda deyindik; lg, g2 ile birlikte yazılım destegini arttırcagını zaten duyurdu ki g2'ler 4.3e geçmeden 4.4 kitkat'a atlıycak
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin gibi adamda kimbilir ne oynatıcılar vardır, bunu da indiriver

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teşekkürler.

Yazılım desteği olarak Android sürümlerini takip etmekten çok, "bug"ları düzelten patch'lerden bahsetmek istemiştim. Pek net açıklamamışım orayı, kusuruma bakmayın.

Örneğin, Türkçe klavye desteği ***** harflere basık tutarak çalışıyor. G'ye basık tutuyorsunuz Ğ geliyor. Fakat bazı uygulamarda bu çalışmıyor. Çünkü, extra Türkçe karakterleri, klavye "overlay" kullanarak bizim kullanımımıza sunuyor, fakat bazı uygulamalarda bu çalışmıyor.

Ha, büyük bir problem mi ? Kesinlikle hayır, başka bir keyboard yüklersiniz sorun çözülür, ama LG'nin bu ve bunun gibi konular hakkındaki tutumu, bu işe ne kadar yatırım yapacaklarının ve bu iş ile ne kadar ilgileneceklerinin bir göstergesidir.

Başka bir örnek "Knock On" fonksiyonu. Çoğu zaman hatalı çalışıyor. Hatta öyle ki, telefonu tutarken baş parmağınız ekranda olacak şekilde tutup telefonu sallarsanız(Ya da telefonu oldu ki o şekilde tutup yürüyorsunuz diyelim), telefon kendi kendine açılıyor,...vs.

Bunun da çözümü var tabiki, bir kilit koyarsınız ya da o fonksiyonu kullanmazsınız olur biter.

Fakat, dediğim gibi LG'nin bu ve bunun gibi bir sürü olan "bug"lara karşı tutumu bu işte(mobil sektöründe diyelim) ne kadar ciddi olduklarının ya da olacaklarının bir göstergesi olacaktır. Çünkü, bir sürü yerli ve yabancı inceleme izledim, ve bir sürü "bug" var telefonda.

Ve bu da beni endişelendiriyor. Telefonun kamerası çok iyi, donanımından bahsetmiyorum bile en üst seviye, ekranı biraz "over saturated" olsa da muhteşem(özellikle gündüz kullanımında), benim için en önemli özelliklerden biri olarak 3000 mAh pil,...vs. Ama bahsettiğim ve daha bahsetmediğim bu diğer "ufak" sorunlar biraz miğde bulandırıyor.

En önemlisi tabiki şu tuşların kaybolması. Umarım bir patch ile bunu kullanıcının tercihine bırakırlar çünkü sadece o tuşlar yaklaşık 0.2" yer kaplıyor ve telefon otomatikman 5.2"'den 5.0"'e düşmüş oluyor.
    Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

4.4 kitkat sürümüyle tuların gizlenmesi secenegi gelicek diye biliyorum hatta kore versiyonlarında gizleme ayarı var sanırım birde bizim g2 ler icin root yapıldıktan sonra gmd soft keys di sanırım adı , bu programla gizleyebiliyorsunuz . ama ben real racing 3 de denemistim grafik performansı düsmüstü tuslar gizliyken ... birde g2 xposed diye bir prgoram var storeda paralı sürümde saklanıyor ama denemedim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben de ona kıl oldum zaten. Amerika'dakiler de ona kıl olmuş. Kore versiyonunda arka kapak çıkıyor, pil değiştirilebiliyor, microSD yuvası var, şimdi de senden öğreniyorum ki o tuşları gizleme ayarı var. Bu Kore'li firmaların garip huyları var ya. Samsung da öyle. S4'ün bir Exynos 4+4 octa-core işlemcili modeli var, bir de Snapdragon 600 4 çekirdekli modeli var. İşin garibi bu iki S4'ün kameraları da farklı. Biri aynı markanın R modeli, diğeri RS modeli, Exynos'daki daha iyi.

Olmadı ben 4.4 çıkana kadar bekleyeyim, öyle extra app. ile bir de Root gerektirecek bilmem ne, telefonun içinde olması gereken doğal bir ayarı eklemeye karşıyım ki sen de belirtmişsin zaten tuşları kaldırınca oyunlardaki grafik performansı düşmüş.

Çok ilginç yahu.

Hayır alacak telefon da bulamıyorum. HTC One desek kamerası kötü(şahsi fikir), pil ömrü kısa, diğerlerine göre biraz pahalı. Note3 desek pahalı, ekran Amoled. Xperia Z1 düşündüm bir ara o da gereksiz pahalı. S4 düşünüyorum ama Samsung'ların o Amoled ekranlarından tiksiniyorum. Renkler bir garip, gündüz güneş ışığı altında kullanım eziyet,...vs.

HTC Butterfly baktım donanım olarak HTC One ile aynı falan fişman diye büyük bir umutla. Onun da kusurları var. Bir de nasıl başarmışlarsa kamerasını HTC One'dan da kötü yapmışlar.

Nexus 5 en güzeli şuanda ama onda da 2300mAh pil var o da başka bir rezalet. Gene günü çıkartamazsın. LG G2'deki 3000mAh pili niye koymamışlar ona anlam veremiyorum. LG ile ortak üretiyorsun bu telefonu, pilini kullanmıyorsun.

Yok yani yok, piyasada şuanda "hah, işte telefon budur" diyebileceğin bir telefon yok. Xperia Z1 ucuz olsa onda da başka dertler var uzun uzun yazmayacağım kafanızı şişirmeyeyim.

En son çıkartacam dolaptan emektar 6300'ı onu kullanacağım o olacak...

By CrAzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk soruna cevap vereyim.

Arap ve Kore romunda gizleme var.Türkiye romunda yok rootlarım dersen skntı yok sadece garantin yanar onunda tekrar türkiye romunu kurarak düzeltirsin ki zaten güncelleme de gizleneceğini lg söyledi rom kurup gizlersen bu sefer güncelleme geldiğinde eski romuna tekrar dönüp güncelleyeceksin ki buda kur kaldır baska rom kur ben olsam hiç bulasmam alırım bu sekilde türkiye romu ile kullanırım , ocak dada yazılım gelcek yüklerim paşa paşa keyfime bakarım fantaziye gerek yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peki başka bir alternatif yok mu bu fiyat aralığında, tüm günü çıkartacak pile sahip, 5.0" ekranlı ve Amoled OLMAYAN ekranlı bir telefon ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peki başka bir alternatif yok mu bu fiyat aralığında, tüm günü çıkartacak pile sahip, 5.0" ekranlı ve Amoled OLMAYAN ekranlı bir telefon ?
    İmkansız gibi bişey Çıkar çıkarda ne zaman çıkar şuanki imkanlar dahilince lg g2 akıllıca bi karar olur takılma sanal tuşa felan abi dal gitsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pil 3000mAh da oyun ya da fazla grafiksel yük yapan app.'larda bayağı çabuk bitiyormuş(1 dakikada %1, Real Racing 3 ile test etmişler, bu da 1 saat 40 dakika yapar). Acaba LG daha yazılım optimizasyonunu oturtamadı da ondan mı bu kadar pil yiyor ?

Pffff kusuruma bakmayın biraz dağıttım konuyu. Ocağı bekleyip karar veririm olmadı, şuanki durumu beni sinir eder gibi gözüküyor telefonun çünkü.

Bilgiler ve yardımlar için çok teşekkürler arkadaşlar...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bendede ilk aldığımda o civardaydı şarj yemesi fakat 2 hafta da batarya tam oturdu şarj ede ede biliyosnuz 2 hafta sarjda batarya daha verimli çalışıyor simdi skntı yok ... Pek oyun oynamam ama rahat 2 günü çıkarır wifi acık face mesajlasma vs.

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaslar LG Türkiye garantili olarak kredi kartina taksitle en uygun fiyata nereden alabiliriz G2 yi?
    Tesekkurler..
    '' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

Dodoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Antalyalogy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar LG Türkiye garantili olarak kredi kartina taksitle en uygun fiyata nereden alabiliriz G2 yi?
    Tesekkurler..
    Lg G2 D802 16 Gb Beyaz Cep Telefonu (başarı) 17081446 - n11.com

World kart ile 111 lira indirim olur + olarak dh forumdan çek satın alıp bi 50 lira civarı da oradan kar edersiniz.

Bkm üzerinden satın alımda da indirim oluyordu bir ara 15 lira civarı ama o enpara için mi geçerli idi hatırlamıyorum.

Fiyat 1299 idi, 50 lira zam gelince fiyat düşmesini bekleyen müstakbel g2 sahipleri şimdilik almıyor ama bu satıcıdan
    Not Stock I20N
    Pedal Box
    Başaran Coil
    Mud flaps

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dodoo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

World kart ile 111 lira indirim olur + olarak dh forumdan çek satın alıp bi 50 lira civarı da oradan kar edersiniz.

Bkm üzerinden satın alımda da indirim oluyordu bir ara 15 lira civarı ama o enpara için mi geçerli idi hatırlamıyorum.

Fiyat 1299 idi, 50 lira zam gelince fiyat düşmesini bekleyen müstakbel g2 sahipleri şimdilik almıyor ama bu satıcıdan
    By Crazy nickli arkadaşla da konuştuk ama şu n11 deki satıcılarla ilgili sıkıntı ne ölçüde yaşanır ?
    Mesela verdiğin linkteki satıcı ''Siparişleriniz MNG kargo güvencesi ile kapınızda.! Firmamızda satışı yapılan ürünlerin tamamı müşteri memnuniyetini sağlamak ve sizin bize olan güveninizi korumak için KVK, GENPA, BAŞARI, BRGİHTSTAR,TELPA AŞ garantisi altındadır '' demiş. Bütün bu servislerin garantisi altındamı bu ürün nasıl oluyor Birde sitede mağazalar arası bile fiyat farkı çok var hangisi daha güveniliri nasıl anlıyacağız ben bu konuda biraz fazla paranoya yaptım

Dodoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    N11 de hangi mağazadan alındığı önemli bir etken.

teknolojiktrend güvenilir bir mağaza. Ama bu 50 lira zamlı fiyat.

KVK, GENPA, BAŞARI, BRGİHTSTAR,TELPA /// Zaten bunlara telefonu garanti için verdiğin zaman Lg Türkiye bakıyor yine garantisine, en azından ben bu şekilde biliyorum.

1050-1100 lira gibi rakamlara Lg Türkiye garantili çok cihaz satın alan oldu çeşitli yöntemlerle n11 den bugüne kadar.
    Not Stock I20N
    Pedal Box
    Başaran Coil
    Mud flaps

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pil 3000mAh da oyun ya da fazla grafiksel yük yapan app.'larda bayağı çabuk bitiyormuş(1 dakikada %1, Real Racing 3 ile test etmişler, bu da 1 saat 40 dakika yapar). Acaba LG daha yazılım optimizasyonunu oturtamadı da ondan mı bu kadar pil yiyor ?

Pffff kusuruma bakmayın biraz dağıttım konuyu. Ocağı bekleyip karar veririm olmadı, şuanki durumu beni sinir eder gibi gözüküyor telefonun çünkü.

Bilgiler ve yardımlar için çok teşekkürler arkadaşlar...
    Size bu sarji oyun oynarken cabuk bitiyo diye kim dedi bilmiyorum da baya atmis.kanimca. benim gunde 13 saatim okulda geciyo. Whatsappi kapatmiyorm zate. Wifiye bagliyim. Canim skliyo oyun oynuyorum teche dolaniyorm falan aksam 9 gibi %10 kaliyo iste. Sabah 6da cikariyorm sarjdan
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin gibi adamda kimbilir ne oynatıcılar vardır, bunu da indiriver

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fatih bende kararsızdım senin gibi en güvenilirlerden birisi olan cepporttan aldım 1350 tl ye 50 lirayı düşünmedim elime kusursuz gelsin istedim emin ol gelen kutuda başarı bandrolü ve acılmamıs güvenlik etiketini ben actm bi çok g2 kullanıcısında focuslayamayan kamera boguk gelen ses piksel hataları varken Benimkinde maşallah hiç bişey yok .

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı By CrAzY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fatih bende kararsızdım senin gibi en güvenilirlerden birisi olan cepporttan aldım 1350 tl ye 50 lirayı düşünmedim elime kusursuz gelsin istedim emin ol gelen kutuda başarı bandrolü ve acılmamıs güvenlik etiketini ben actm bi çok g2 kullanıcısında focuslayamayan kamera boguk gelen ses piksel hataları varken Benimkinde maşallah hiç bişey yok .
    Selam ,

LG Tūrkiye garantisi olmasi icin basari garantili olmasi yeterlimidir ?kvk daha mi iyidir ?
    '' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Antalyalogy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selam ,

LG Tūrkiye garantisi olmasi icin basari garantili olmasi yeterlimidir ?kvk daha mi iyidir ?
    Merhaba

Şöyle anlatayım Başarı Lg türkiye garantisi altında geliyor.Kvk da skntı yaşayanlar olmus dh de ben önermiyorum.

Alırsanda yapacağın olaki sıkıntıda tek şey olcak Lg Türkiye teknik servisine kargolayacaksın onlar halledip gönderecekler Başarı , Kvk , Genpa , Telpa hiç uğraşma

Bu arada arkadaşlar dün geçe bi kac paralel ithalat cihaza güncelleme gelmiş Htc de 4.4.2 sürümü vermiş.Lg türkiye olarak alınan cihazlar bekleme de güncellemeyi bende heyecanla bekliyorum acıkcası...

HardCore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dodoo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

World kart ile nasıl indirim oluyor abi bilgi verebilir misin, yani 1300 liralık telefonu world kart ile alırsam 1189 lira mı olacak?
    Bugün iphononumu sattım, bende teknolojiktrendin yapacağı 50 liralık indirimi bekleyenler arasında yerimi aldım.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)