By CrAzY hocam peki bu sarj yontemini bir sefere mahsur yapiyoruz degil mi? Her sarjda yapmaya gerek yok sanirim. Batarya kalibrasyonu gibi bisey sanirim
By CrAzY hocam peki bu sarj yontemini bir sefere mahsur yapiyoruz degil mi? Her sarjda yapmaya gerek yok sanirim. Batarya kalibrasyonu gibi bisey sanirim
yaklasık 1 aydır kullanıyorum telefonuda bana guncelleme gelmedi.Telefonu trabzonda elektronik mağazasından aldım.Bi sıkıntımı oldu acaba guncelleme gelmedi cunku bana.Yardımcı olabılecek arkadas varmıdır
Ayarlar - genel -telefon hakknda-yazılım bilgilerinin resmini buraya at bakalm bi neymiş skntıbelki ithaldir telefon direk 10 c veya 10 e ile gelmiştir.
taksıtler 1 subatta bıtıcegı ıcın ındırıcme gecmıs cogu yerler ınternetten en uygun guvenılır nerden alabılırım ?
Android sürümü herkesde 4.2.2 sen program versiyonuna bakıcaksn onu bilmeden bişey diyememtürk romu ise 10b dir
güncellemen bu hafta gelir.
Hay Allah razi olsun senden. Acaip fark etti valla. 2 saatir film, internet video deli gibi kullandim daha %4 gitti. Tesekkur ettim
Bu arada telefon 10c den sonra takikiyor demistim ancak facebook ve facebook messenger konum servislerini kapadim. Simdi daha akici kesinlikle. Alakasi var mi bilmiyorum,psikolojikde olabilir![]()
Var mi bunun yaptiginiz bir ayar?
G2 yi aldm yaklasik 2 saat oldu ilk izlenimlerim manyak bisey arkadaslar yani ekran kalitesi ozellikle bn boyle bisey gormedim bilgi veren arkadaslara burdan tekrar tesekkur etmek istiyorum![]()
10c benim sarjimi yari yariya dusurdu. Abi eskiden1 gunu gecirirdim full netle oyunla simdi 1 gun zor yetiyor.
TR - B13
telefondan kontrol ettim simdi 10c güncellemesi gelmiş, şimdi telefondan direk indiriyim mi yoksa illa pc suite ile mi güncellemem gerekiyor ? birde güncelleme konusunda kararsızım güncellesem mi yoksa güncelmesem mi diye, güncelleyen arkadaşlar değişikler hakkında yorum yapabilir mi özellikle şarj konusunda.. Tesekkurler
Bnde sebeke sorunu var acaba guncellesem o sorun hallolurmu bilgisi olan varmi arkadslar yardimci olabilecek
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)