Eet flashtools ile flashladim. Valla denemek icin atayim diyom. Sabrim kalmadi haci) hala vermediler open rom kk icin
At abi o zaman içinde kalmasınhadi atalm beraber
edit:dh teknik konunun son sayfasında kaliteli bir kitkat romu verilmiş abi dene onu tavsiye diyolar.
Yükledim kamerada çok az bi düzelme var şebekem 1 diş daha artmış ve karşıdan gelen ses kısık bile olsa duyabiliyorum artık ram aynı bide bunu kullanalım övüyolar habiresırada kitkat var bakalm.
Bu arada sağdaki operatör yazısını nasıl silcem ben![]()
Guzel telefon 3-4 gun gidiyor sarj eger wi-fi den haber vs izlemezsem...![]()
Men plan God laughs...
I have reset it....Aal izz well....
Posrche 959 Driver's Manual Nickli Üyeden Alıntı
Gpro2 romunu kuracağım
Knock Kode
4k video
Sırf bunlar için bile kurulur bu arada kitkat ile aynı arayüz fazlası var eksiği yok geçtiğimde paylaşıcağım sizinle![]()
Kamera modu vs bende dusunuyilorum aslinda ama su kitkat open romlar bi ciksin, ona gire bakacagim knock code ve kamera modunu bende merak ediyorum dostum.
Kitkat ben kurdum. 2 gundur kullaniyorum. Fena degil, daha akici, biraz daha hizli. 1-2 problemi var, ozellikle 2G ye gecince radyo ve browser sikinti yaratiyor biraz. Sarji 10G ile ayni gibi. Sebeke ve wf cekimi iyi.
Denemek isteyen olursa tavsiye ederim. Ama 10G kurmadiysaniz once 10G kurun, nerdeyse kusursuz yapmislar.
Yok haci direkt flashliyosun ustune. Twrp veya cwm fln yok. Sadece temiz kurulum olmasi icin hard reset attim. Sonra flashladim. 10G ye gectin mi sen?
sırasıyla ...note 2-lumia 820-ip4-lg g2-ip 5s kullanan biri olarakşunu söyleyim: cihaz bir dönemin note 2 sine göre oldukça kaliteli malzemesi var. tabii ki daha hızlı ekran daha iyi vs.
tüm işlerimi; emailler, internetten iş takipleri, bazen raporlama vs lg g2'den kolayca halledebiliyordum. şarjı mükemmel iyi.
ancak fiyatı çok hızlı düştü, bu bende güvensizlik yarattı ve elden çıkarttım.
şuan 5s kullanıyorum. lg g2'de yaptığım işlerin yarısını dahi bunda yapabileceğimi düşünmüyorum. ama tek elde rahat kullanılabiliyor ve hafif.
kıyaslama konusunda sorusu olana yardımcı olabilirim.
Arkadaşlar elimde lg g2 için xtremeguard full body screen protector var ekran ve arka kapak için beceremem diye fazladan 2 adet daha almıştım ilgilenen olursa 1 takımı 20 tl
Ben de de d80210e yaziyor.
Men plan God laughs...
I have reset it....Aal izz well....
Posrche 959 Driver's Manual Nickli Üyeden Alıntı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)