bende nexus 4 vardı ıkı gün önce düşürdüm ekran üst camı kırıldı bu bahaneyle bende g2 almayı düşünüyorum. arastırdım gercekten hoş ve güzel bir cihaz.
bende nexus 4 vardı ıkı gün önce düşürdüm ekran üst camı kırıldı bu bahaneyle bende g2 almayı düşünüyorum. arastırdım gercekten hoş ve güzel bir cihaz.
Harabat ehlini hor görme zakir, defineye malik viraneler var.
Dun Open kitkat romlar yayinlanmaya basladi avrupa icin. Ben 32 gb lik Almanya romunu kurdum. Operator romudan biraz daha iyi. Tavsiye ederim. Ama flashtool olayi biraz ugrastiriyor artik.
Az bekleyin open k.k lar ciktigina gore yakinda ota dan verirler(romla ugrasmak istemiyenler icin )
Radyo var mi TR telefonlarda?
Men plan God laughs...
I have reset it....Aal izz well....
Posrche 959 Driver's Manual Nickli Üyeden Alıntı
Tesekkur ederim.
Men plan God laughs...
I have reset it....Aal izz well....
Posrche 959 Driver's Manual Nickli Üyeden Alıntı
Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı
Indirip kurun, ayar yapmaniza gerek yok, kulaklik takip direk kullanin. Calismasi lazim. Genelde 311k ve daha eski seri nolu G2 lerde calisiyor.
dostum aslında root yaptıktan sonra lg nin radyo dosyasında ufak bi r oynama yapıp kullanabiliyorsun ama ciahzların kodları var kututunun üstündeki etikette yazar 309k - 310k - .....- en son sanırım 402k cıktı ... yanlış hatırlamıyorsam 311k ve sonrasında aktif edilemiyor tr cihazlarda arrtık dosya uzantısı mı değişti ne yaptılar bilmiyorum ama aktif olmuyor olanlardada sadece cızırtı geliyor ... yurtdışı olanlarda bir sıkıntı yok her seride çalısşıyor ... büyük ihtimal kernel farkı diye düşünüyoruz
ilginc bir sekilde rehberin bir kismi uctu sebebi nedir? bir daha olmamasi icin ne gibi onlem alabilirim? basina daha oncr gelen, yardimci olabilecek biri varsa cok memnun olurum.
Guc;
Bilgi ve Tecrubedir.
rehberi google ile yedekleme sansiniz var, bikere yaptiktan sonra istedigin yerden erisim saglanir masaustu iphone vs farketmez;
Google Sync
Experience is what you get when you don't get what you want.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)