bu gece çekimi de düzeliyor mu peki? hava karardı mı noise dan patlıyo fotoğraflaryoksa benim beceremediğim bir ayarı mı var?
konuya faydası olması açısından... hardware plus dergisinden editör kerem'e soru-cevap bölümünde lg g2 hakkındaki görüşleri sorulmuş ve o da yanıtlamış:
"g2'yi epey uzun bi süre kullandım. bence g2 şu anda fiyat/performans oranı olarak alınabilecek en iyi seçenek. sadece micro sd kart desteği bulunamaması ve bazı kullanıcılarda yaşanan ısınma sonrası ekrandaki sararma problemi düşündürüyor beni. fazla ram kullanımı veya ekranda titreme gibi sorunlar gözlemlemedim. hatta henüz lg g2'yi zorlayan bi uygulama, oyun da görmedim. bugün mobil cihazlar için snapdragon 800 ve 2 gb ram birlikteliğinin çok uygun olduğunu düşünüyorum. ekran sararma problemi ise tam bir piyango. tanıdığım iki kişide olduğu gibi birçok insanda da olmadı. senin yerinde olsam düşünmeden alırdım g2'yi."
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
Yektacim bende de tek sevmediğim yani yuksek gürültülü ortamlardaki video cekimi cok kötü cektigim video yu dinleyemiyorum cok bass li ve hicbirsey anlasilmiyo g2 nin bana gore tek uyuz yanı o kimse yazmamis insallah duzeltici bir guncelleme gelir
Gece modunda stock rom kullanıyorsanız lg g2 çöp fakat g3 rom kernel ve kamera modu var ise güzel çekiyor.
Video olayındada ben 4k çekiyorum dilediğiniz sıkıntıyı yaşamadım akıllı ses stabilizer özelliği var yakınındaki olayı video içine alıyor.Diğerini çöp![]()
Valla gecen konsere gittim birsuru kayit aldim gece sonra bir dinledim 1 tane bile sarki anlasilmiyor yanimdaki arkadasim iphone ile cekti gayet mp3 gibi net caliyor rom vs anlamiyorum tr icin hangi guncelleme varsa onu kullanıyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)