Kullaniminiza gore 16likta isinizi gorebilir. Ama illaki belli araliklarla medyalarinizi baska yere depolamak / aktarmak zorunda kalabilirsiniz.
Kullaniminiza gore 16likta isinizi gorebilir. Ama illaki belli araliklarla medyalarinizi baska yere depolamak / aktarmak zorunda kalabilirsiniz.
Konu canlansın...
Cloudy G3 v2.1 Rom
Dorinmax 7.8 Kernel.
Stok Kamera
Fotoda hiç bir şekilde oynama yoktur spot ışıkla tepe ışığı verdim çok güzel çekim yaptım.(Yüksek boyutlu koycam net görünsün diye bakın kaldırıyım ceza yemeden)
http://imgim.com/20141130_174953.jpg
Ben dun kurdum Liquid Smooth Lolipop surumunu. Dunden beri deneme amacli kullaniyorum ve inanin asiri guzel ve cok hizli. Google mukemmel is cikarmis, suan resmen android iosun hizi ile esit diyebilirim. Menu gecisleri, program acilislari felan cok akici olmus. Kullandigim rom alpa surumu olmasina ragmen cok iyi. Deneme amacli kurdum ama birakasim gelmiyor. Dort goxle bekliyorum kararli surumunu.
Lg g2 kullaniyorum gayet memnunum masallah android e baslangic tellerinden sonra cok iyi oldu hizlida
ya ben de bi tanıdıgıma bana acil telefon lazım ayarl birşeyler dedim lg g2 getirmiş... samsungdan sasmazdım normalde pili falan cok iyi gidiyor o kadar kullanıma 1.5 günü geciyor bazen ...
felaket hosuma gitti beklemiyordum bu kadar memnun kalacagımı
bende yazılım 4.4.2 görünüyor. herhangi bir güncellemede çıkmadı?
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
telefonumu 1 sene kadar kullandım lg g2 modeli 3-4 gun once ekranın sol kenarında sarı lekeler cıkmaya basladı ınternetten arastırdım kronikmiş galiba.Bu hafta ıcı garantı belgemle telefonu yollucam.Bakalım artık tamirmi yaparlar yenı telefonmu verirler bılemıyorum.ama 20 gun telefonsuz kalmak kötü acıkcası.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)