Dizide amaç zaten izleyicide merak uyandırmak, acaba ne olacak dedirtmek. Bunu harika yapıyorlar :)
Printable View
Dizide amaç zaten izleyicide merak uyandırmak, acaba ne olacak dedirtmek. Bunu harika yapıyorlar :)
Edit: bu dizi için değil genel olarak söyledim bunun hikayesi az çok belli :D
Zaten dizilerimizin çoğunun sonunu yada gelecek bölümlerde yaşanacak olayları tahmin etmek mümkün
o esmere pak siding gibi makyaj yapiyolar guzelligi gidiyo kizin
Mira resmen 2 de 60'a gel diye atarı yaptı. :D
Selim beye acaba gazteci ablamiz temiz çamaşır götürecek mi :D
Mira Yaman'ın ayrıldıktan sonra araba kullanırken devir saati rolantidemiydi banami öyle geldi :)
ne cabuk selimi buldular turk polisi bu kadar cabuk bulabiliyomuydu sucluyu :D
Eda olayın sonu :)
arada orkun yine dayagi yedi :-D
42 bölüm fragmanı geldi
nerede fragman goremedim ?
orkun yıne payına dusenı aldı :D
Asım öldürmüş ispanyolu:-)
Olaylar olaylar
Yaman Orkunun ayarlarını tamamladı sonunda
Asım'ın da kesin öldürdüğü belli değil daha bakalım kim çıkıcak, civciv mi kuş mu :D
adam intahar etti galba asimda olayin ustune konusmak icin eve gitti fln fişman. yamanla mira ayrildi artik daha barismazlar buna sevindim
Turunçgil Nadir öldürdü Sinanı sanırım mektuplarıda aldı bakalım ne yapacak mektuplarla
mira ağlarken hep bakıyorum gene sümüğü fırlayacakmı diye olamdı bu sefer :D
Nadir parmağında oynatıyo herkesi ama selim 2 bölüme çözer olayı.Sonra nadiri bitirirler en sonda mirayla yamanı barıştırırlar:D
nadir niye öldurdu sinani onu kestiremiyorum
Esmer elif adini unuttum simdi 2014 elidor guzeliymis seside orjinal kendini anlatma videosu vardi.yalniz hatun cekici yavv uzuldm nasilda agladi gidip teselli edesim geldi:)
Asım Şekip'i niye aldılar peki?
Bay AŞK 'ın parmak izini buldular evde yada video bişi çıkartıcak turunçgil
Selim içerden cıkar cıkmaz bu olayin üstüne gidecek giderken tunç nadirin parmaklarini fark edince olay comboyla sonuçlanacak gibi duruyo da.
Yaman devir döndükce mira vites kaçiriyo bakalim orkunun şanzuman kırmasi iyi oldu ahsdyufhasdf
Herifi turunç nadir öldürdü telefonda orkuna kayarken arabaya bindiği sırada işini halletmişti belliki.. ama iz bırakmamıştır o kamil olan şekip kaya ya olacak gibi görünüyor.
Ama olayın sonu gazeteci abi başka bişey demiyorum fena hatun :D
Benim tahminlerime göre bu herifi turunç nadir öldürdü polislerde asimi yamanin abisini dövdürdü diye aliyolar
Dün baktım biraz,o sude nasıl çirkinleştirmeyi başarmış kendini bravo :D
asım bey şanzımanı bıraktı
bence nadır deil asım öldürdü yanlıslıkla nabzına bakrken patladı mevzu beyler
Olaylar karisti
Şu Mira'ya kafayı bir çakacaksın balon mu var ne varsa kafasında o tarafa doğru.
Doğru zincirli kuyu mezarlığına oh herkes huzura erişecek :D