yaman kesin mirayı orkunla odada gördü uoww şiett
http://www.youtube.com/watch?v=VuguCEJP1uw
Printable View
yaman kesin mirayı orkunla odada gördü uoww şiett
http://www.youtube.com/watch?v=VuguCEJP1uw
Ne gordu acaba :D
şaka maka iyice heyecanlı olmaya başladı ne zaman barışıcaklar diye beklerken mevzu patlıyo :D
Bayram arife falan derken bu bölüm kaynamaz inş yoksa ateşler yukselir.
mirayı çıplak mı gördü naptı gözleri fal taşı gibi açıldı :D
Ben barışmalarını ıstemıyorum elife vtec açsın biraz da:d
Kesin mirayı orkuncla gördü odada, orkunc sırtlan gibi yapıştı anne tesillisi yoluna kıza.. Bnce yaman elifle takılcak :D işler inada binicek
mira da bi kaşar yahu onca zaman amerikalarda birlikte kalsinlar orda verme gel yamanin gözünün önünde çarpişma testi yap.
ama şöyle de bişey var bizim milletimiz soktu cıkardiya merakli ya ondan böyle fragmanlar koyuyolar belki de yaman mirayi ciplak gördü nutku tutuldu garibimin huasdhf :D olabilir böyle şeyler
@by_hanniball ; senin yorumların olmasa bu konunun tadı cıkmaz :)
Yorumlar acayip yaratici, yazilanlari okumaya giriyorum bu konuya :D
Aynen aynen kesin mira don atlet kaldı yaman ayıldı :D
Nie fragman gelmedi başka yahuuu roling de biri bana atar yapmiş da cevap verememiş gibi oldum ha bire araştiriyorum kimse yok
Bugun dizi var ondan koymamisitr rollingde 4ten3e atasicalar
bi programda spoiler verdiler sağolsunlar hemen paylaşiyim :D yaman pencerenin önünde miranın telefon konuşmasına kulak misafiri oluyo :D ondan öyle 2'den 5'e atmış gibi mal mal bakıyo. sonrasında da yaman bu cinayet şüphelilerinin peşine düşüyomuş mira da bunun peşindeymiş falanlar filanlar :D
Fragman gelmedi ,
Yorumlara bayıldım bakalım nolacak? :)
Selim başkan duydu sesimizi
selim bomba gibi hatunu kaldırdı yakışııııır :D
Mirada erteke yapıyor ya ahahahahaha
millet dökülmeye başladı bölümün kritiği yapılır :D bakalım ne y0rümlar gelecek ahahahah
sonuç mucukk
Miranin cabrio tentesinden yapilmiş şortu harici bolumde beni ceken bisey olmadi
Beyler sude ne dedi be soverken sevinen komsulariniza diye baslayip :D
Yaman mirayi opuyor diye nadir ses cikarmadan uzaklasicak :D
Oldu olacak Nadirin yatağında döşeseydin Yaman? Pimapenci Yaman.
Senin gaz kelebeğini temizleyince avans vurma falan herşey düzeldi dolu dolu devir dönmeye başladi bile.
Yamanla mira bu nadirin evine girmeleri ile aşk dolu gecelerr şarkilarini fısıldamaya devam ederler atar gider biter gibi duruyo.
Sayin atarli kel nadir geri vites yapmaz gibi geliyo bana ama hadi bakalim.
Genel olarak pek bişey yoktu bursa rolling geceleri gibi cok büyük beklentilerle gideriz ve pek bişey olmaz:D
fragman düşmüş beyler yaman kol çıkarır bu bölüm
http://www.youtube.com/watch?v=Gpty-hqmIrk
Oww miranin teker patlamis mi :soru:
off off bu saatten sonra yaman mirayı alırsa zaten godoşun önde gidenidir. :D
Mira yine Orkun'un tuzağına düşmüştür. O değil de, Nadir'e ne oldu ?
vay arkadaş bunlar analı kızlı yollular :D :D yakında ufaklıkta birine verir tam olur :D
ufaklık zaten geleceğin en büyük kaşarı :D süt ürünlerinde ihtisas yapmış bir kaşar o belli :D
bunlar iyice diziyi o.c den cıkarıp o.ç ye çevirdiler , yaman mira ayrılıyomu o.c de ? birdaha birlikte olmuyolar degilmi
walla ilk sezonu izledim o.c nin orkunun miranın annesine atlaması lazım ama bizde es geçmişler :D :D diğer sezonlardada izleyenlerın yalancısıyım kenan ın miraya atlamıs :D :D
4 sezon surdu oc her sezon bitane o manyak piyanist eleman gibi bir dallama cıkıp aralarını bozup 3-5 bolüm ayrı kalıyorlardı :D 1-2 bolümde barısma teraneleri suruyordu :D
babasının gay olamsınıda komple es gecmişler adamı direk öldürdüler merdivenden ddüşürüp
diğer sezonlarda yamanın kardesini oynayan atlamıyorda baya baya yazıyordu zorla opuyo olması lazım :D
Miraya herşey hak amk beyinsiz