Esmer elif adini unuttum simdi 2014 elidor guzeliymis seside orjinal kendini anlatma videosu vardi.yalniz hatun cekici yavv uzuldm nasilda agladi gidip teselli edesim geldi:)
Printable View
Esmer elif adini unuttum simdi 2014 elidor guzeliymis seside orjinal kendini anlatma videosu vardi.yalniz hatun cekici yavv uzuldm nasilda agladi gidip teselli edesim geldi:)
Asım Şekip'i niye aldılar peki?
Bay AŞK 'ın parmak izini buldular evde yada video bişi çıkartıcak turunçgil
Selim içerden cıkar cıkmaz bu olayin üstüne gidecek giderken tunç nadirin parmaklarini fark edince olay comboyla sonuçlanacak gibi duruyo da.
Yaman devir döndükce mira vites kaçiriyo bakalim orkunun şanzuman kırmasi iyi oldu ahsdyufhasdf
Herifi turunç nadir öldürdü telefonda orkuna kayarken arabaya bindiği sırada işini halletmişti belliki.. ama iz bırakmamıştır o kamil olan şekip kaya ya olacak gibi görünüyor.
Ama olayın sonu gazeteci abi başka bişey demiyorum fena hatun :D
Benim tahminlerime göre bu herifi turunç nadir öldürdü polislerde asimi yamanin abisini dövdürdü diye aliyolar
Dün baktım biraz,o sude nasıl çirkinleştirmeyi başarmış kendini bravo :D
asım bey şanzımanı bıraktı
bence nadır deil asım öldürdü yanlıslıkla nabzına bakrken patladı mevzu beyler
Olaylar karisti
Şu Mira'ya kafayı bir çakacaksın balon mu var ne varsa kafasında o tarafa doğru.
Doğru zincirli kuyu mezarlığına oh herkes huzura erişecek :D
yaman kesin mirayı orkunla odada gördü uoww şiett
http://www.youtube.com/watch?v=VuguCEJP1uw
Ne gordu acaba :D
şaka maka iyice heyecanlı olmaya başladı ne zaman barışıcaklar diye beklerken mevzu patlıyo :D
Bayram arife falan derken bu bölüm kaynamaz inş yoksa ateşler yukselir.
mirayı çıplak mı gördü naptı gözleri fal taşı gibi açıldı :D