Miranin cabrio tentesinden yapilmiş şortu harici bolumde beni ceken bisey olmadi
Printable View
Miranin cabrio tentesinden yapilmiş şortu harici bolumde beni ceken bisey olmadi
Beyler sude ne dedi be soverken sevinen komsulariniza diye baslayip :D
Yaman mirayi opuyor diye nadir ses cikarmadan uzaklasicak :D
Oldu olacak Nadirin yatağında döşeseydin Yaman? Pimapenci Yaman.
Senin gaz kelebeğini temizleyince avans vurma falan herşey düzeldi dolu dolu devir dönmeye başladi bile.
Yamanla mira bu nadirin evine girmeleri ile aşk dolu gecelerr şarkilarini fısıldamaya devam ederler atar gider biter gibi duruyo.
Sayin atarli kel nadir geri vites yapmaz gibi geliyo bana ama hadi bakalim.
Genel olarak pek bişey yoktu bursa rolling geceleri gibi cok büyük beklentilerle gideriz ve pek bişey olmaz:D
fragman düşmüş beyler yaman kol çıkarır bu bölüm
http://www.youtube.com/watch?v=Gpty-hqmIrk
Oww miranin teker patlamis mi :soru:
off off bu saatten sonra yaman mirayı alırsa zaten godoşun önde gidenidir. :D
Mira yine Orkun'un tuzağına düşmüştür. O değil de, Nadir'e ne oldu ?
vay arkadaş bunlar analı kızlı yollular :D :D yakında ufaklıkta birine verir tam olur :D
ufaklık zaten geleceğin en büyük kaşarı :D süt ürünlerinde ihtisas yapmış bir kaşar o belli :D
bunlar iyice diziyi o.c den cıkarıp o.ç ye çevirdiler , yaman mira ayrılıyomu o.c de ? birdaha birlikte olmuyolar degilmi
walla ilk sezonu izledim o.c nin orkunun miranın annesine atlaması lazım ama bizde es geçmişler :D :D diğer sezonlardada izleyenlerın yalancısıyım kenan ın miraya atlamıs :D :D
4 sezon surdu oc her sezon bitane o manyak piyanist eleman gibi bir dallama cıkıp aralarını bozup 3-5 bolüm ayrı kalıyorlardı :D 1-2 bolümde barısma teraneleri suruyordu :D
babasının gay olamsınıda komple es gecmişler adamı direk öldürdüler merdivenden ddüşürüp
diğer sezonlarda yamanın kardesini oynayan atlamıyorda baya baya yazıyordu zorla opuyo olması lazım :D
Miraya herşey hak amk beyinsiz
Ohhh yarasinnn :D
orkun her zamanki gibi bu bolumde de dayağı yıcek gıbı gozukuyor :D
Mira findigini kirdirmis beyler.