bi çok araba değiştirdim vti da vardı arasında ama 106 gti bi başka bee hayatımın en zevkli 2 yılıydı![]()
bi çok araba değiştirdim vti da vardı arasında ama 106 gti bi başka bee hayatımın en zevkli 2 yılıydı![]()
.
Çok temiz bir tipom vardı. Geçen sene bu zamanlarda 10.800 e satmıştım.
Arabam dynoya çıktmıştı ve 1.4 araba lpg de 175 km/h gördü. Motor %90 performans göstermişti.
Çok severek kullanırdım, cila manyağı olmuştum bi ara
![]()
sağol abi Allah razı olsun
1995de babam 0 almış. 2011de kendi ellerimle sattım keşke satmasaydım çok bir parada etmedi zaten. Elimde dursaydı binerdim arada. sattığımda gram boya yoktu lpg falan takılmamıştı, şimdi ne olmuştur kim bilir.
![]()
İkinci sahip olduğum araçtı. Çok baktırırdı kendine. O zamanlar tabi nerde basıklık falan, jant zor buluyorduk.
![]()
Eski puntom.. Çok seviyodum3 kez Grande punto sahibi oldum, her defasında skydome'lu alabilmek için sattım. Bi türlü kısmet olmadı
Ama bunu özellikle rengini çok seviyordum yeri başkadır..
![]()
- Bize Her Yer TRABZON
Ben küçükken sıfır aldığımız uzay kasa 97 vectra ve yine sıfır aldığımız 2008 civic sedan. Hele civic çok başkadır bende. arabayı verirken çok dokunmuştu. Şimdi bu civicte gidici bunu da asla unutamam.
Üzerinde çok emeğim olan unutamadığım sedan si m..
![]()
SONGÜR GARAGE TEAM
98 POLO..
94 CİVİC Sİ SEDAN..
98 CİVİC VTI ( CARBON VTEC)..
93 CİVİC EG HATC..
milletin arayıp bulamadıgı bızımde degerını sonradan anladıgımız r32![]()
![]()
İlk arabam 147mi unutamam. 6 ay falan bindim, ydısına okumaya gittim gelmeme 1 ay kala ilk defa otoparktan kuzen çıkarmış 3km sonrasında bariyerlerde pert
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)