bı yerde haklısında lastık hava basıncı farklılığından 2006 model bır aracın kaldığını duydm.artık nekadarı dogru bilmiyorum.eger bu sekıldeysede benım ıkı arabanında ımkanı yok gecmesıne....
Printable View
eger trafik güvenliğini tehlikeye atıyorsa lastik basıncı önemli. Ama hafif kusur oldugu için not düşülerek vizeden geçicegine eminim tabi patlak degilse.
Patates mühürler ve kontrol edilmeyen araçlar yüzünden biz ve ailemiz tehlikedeydi.
Rahmetli Turgut Özal'dan alıntıdır :
"Benim memurum işini bilir"
Hala da biliyorlar :D
Laf yanlış demedi ki kimse zaten !..
Ben imla hatası yapmış olabilirim ama kimseyi yanlış bilgilendirmiyorum...
Seninle polimiğe de girmeyeceğim !!
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=14451 ;)
Daha hala link verip falan bişeyler gösterme niyetindesin kendi yanlış yazdığın şeyler ile. Hala ! !! şeklinde ünlemler. Türkçeyi senden öğrencek değilim üzgünüm. Madem çıkışıyorsun, sonunda "Seninle polimiğe de girmeyeceğim !!" deme bana. Atarsın özel mesaj bunu bunu yanlış yazmışsın eyvallah. Benimle ileride polemiğe girecek arkadaşlar lütfen yan çizmesin. Dinime küfreden de kusursuz müslüman olsun lütfen.
Eyer herkez türkce hocalığına soyunurza bu forum türk dil kurumu forumları gibin bişey olur, bağzı arkadaşlar bunu istiyor olabilir, yanlız kaçımız türkce hocası? Böyle eylence olmaz olsun, asvaltlar eksos sesleri ilen ağlasın.
Polimiğe girmeyeceğim diyorum ama sen rahat durmuyorsun ki !..
Bak canım arkadaşım, demek istediğim şu ki "Evet bende imla hatası yapabilirim,
ama yazmış olduğun -Benim memurum işini bilir- cümlesi söylediğin şahsa ait
değil bunu şu kişi söylemiş diye düzelttim. Ayrıca bu forumda herkesten
Türkçemizi doğru kullanmalarını rica ediyoruz. Bari bunu yapabilelim !
Ha sen gene istediğin gibi yaz, keyfin bilir...
Ben sana linki verirken seni eleştirmedim,
yermedim... PM ile de doğru şudur demem ne kadar doğru olur ki ?
Neyse fazla uzatmayalım topik amacından uzaklaşmasın olur mu
güzel kardeşim? Umarım beni anlamışsındır :soru:
Güzel kardeşim, senin üslubun çok yanlış. Türkçemi düzelteceksen daha başından beri ! kullanarak, bozmaya çalışırcasına yapmayacaksın bu işi. İlk attığın mesaja bak, defalarca oku, ne demek istediğimi anlayacaksın. Niyetin iyi olsa bile, bu şekilde bir üslupla milletin türkçesini düzeltemezsin + kendini komik duruma düşürürsün. Hoş bişey değil yani bu yaptığın. Bugün ben sana çıkıştım, yarın bu üslupla eminimki başkasıda çıkışır. O yüzden böyle düzelteceksen milletin türkçesini, bence sen düzeltme. Sanada yazık. Daha yumuşak üslupla, daha usturuplu bir şekilde başkaları düzeltsin. Bana sorarsan böyle bir misyonu üstlenecek son kişilerden birisin.
ben dışarıdan gördügümü yazdım..
Allah rahmet eyleye merhum Cumhurbaşkanımız Turgut Özalı severdim...
işimz zor gerçekden hadi şimdi hallettik işimizi yaa 2 sene sonra muayenemiz gelince ne yapıcaz aracda bide swap olucak:(
Her konuyu tartısma ortamına cevirmek zorunda mısınız?
Hata görülür söylenir, öteki de eyvallah der olay kapanır, nedir bu herkes birbirini yiyor.
Muayene olayına gelince de, göndercem bir memur arkadası hallettircem, rüsvet bile vermem.
Muayeneden gecirmeyecek adamın da alnını karıslarım.
Günü gelmemişler için yapılacaklar;
1-Bir adet komisyoncuya gidilir.
2-Ruhsatın 1 sayfası ortadan kaldırılır!
3-Kayboldu dilekçesi ile beraber yakın bir eski sistem yere gidilir.
4-Komisyoncu ile birlikte araç geçer!
5-Emniyete gidilir, kaybolan sayfanın yenisi için başvurulur.
6-Akşam üstü emniyetten eksik ruhsat alınır.
HADİ HAYIRLI UĞURLU OLSUN.
Bunlar size yaklaşık, benzin hariç 300 e patlar.
Trafiğe yakalanmadan 2 sene serbest, gerisi Alalh kerim. Trafik çevirmeye kalkarsa topuk :)
günü gelmeden de yaptırabiliyorsun, boşuna ruhsat kayboldu olayına gerek yok, benim ağustos'un sonunda bitiyordu , 1 hafta önce eski sisteme göre yaptırdım...